Regnbue Metoden 

 

FOR DEG MED

IRRITABEL TARM,

MATINTOLERANSER

&

LITE ENERGI

 

Venteliste

 

 

Regnbue  Metoden  

FÅ HJELP TIL Å LØSE

IRRITABEL TARM,

 MATINTOLERANSER

&

UTMATTELSE

 

UTEN KOMPLISERTE DIETTER

Venteliste

 

 

Se for deg livet med

 

✨mage som spiller på lag

✨å kunne spise det du har lyst på

✨hode på plass

✨god nattesøvn uten tankespinn

✨sterkere immunforsvar

✨hormoner i balanse

✨mindre smerter og inflammasjon

✨jevn energi fra morgen til kveld

Bli med i Regnbue Gullgjengen

Du trenger ikke flere umulig dietter

 

 🧩Få hjelp til å finne årsaken til dine ubalanser!

 

Har du prøvd mange forskjellige dietter utallige ganger, uten at det har gitt deg varig resultat?

Kanskje du til og med har blitt verre for hver gang du eliminerer enda en matvare?

Føler du at du har prøvd å gjøre alt "riktig" med alt fra fermentert mat til masse smoothies og "supermat", men likevel får mer og mer reaksjoner på det du spiser, eller føler at kroppen "holder på alt"? 

Men hva er egentlig riktig? Kostrådene er mange og forvirrende.

Å spise "riktig" er ofte utfordrende fordi vi er utsatt for så mange "synsere", så mange fristelser og ofte har vi liten tid til å planlegge eller tid til å klare å sortere hva vi reagerer på og hvorfor vi får matvare reaksjoner.

Det er ikke alltid det er matvarene som er den egentlige årsaken. Reaksjoner på mat kan rett og slett bunne i biokjemiske ubalanser, som østrogenoverskudd til vitamin og mineral mangler.

Både for å fordøye maten og for å bryte ned signalstoffer som histaminer, hormoner og nevrotransmittere trenger vi velfungerende enzymer. Både riktig bakterieflora og nok av enkelte vitaminer og mineraler må til for at disse skal dannes å jobbe effektivt, så vi ikke ender opp med lekk tarm og signalstoffer som ikke skilles ut av systemet.

Hvis du er en av de som ikke tåler sunn mat engang, da er det veldig sansynlig at du har en underliggende blokkering som gjør at kroppen din ikke er klar for store doser fermentert mat, masse rå fiber som inneholder mye oksalater og lektiner eller store doser av annen "supermat".

Når du lærer om viktige sammenhenger i kroppen vil du lettere forstå hva som er viktig og riktig mat for akkurat deg, og dette gjør det mye lettere å ta gode valg, så du kan løse opp opphopninger og bygge opp toleransen igjen, sakte men sikkert, steg for steg, uke for uke.

Det som er sunt for meg trenger ikke være det samme som er sunnest for deg. Dette får du god hjelp til å sortere gjennom hele programmet, basert på dine symptomer, blodprøver og mulige tester.

Bli med nå

"Takk for et utrolig lærerikt kurs!

Forelesningene, sammen med illustrasjonene, førte virkelig til en forståelse av hvorfor dette fungerer, noe som er viktig for å fortsette. Bedre fordøyelse etter et langt liv med problemer er mer enn jeg våget å håpe på.

Anbefales!"

LINDIE

“Etter mange år og utallige behandlere har jeg endelig funnet ut av mine reaksjoner på mat,

og hvorfor jeg har slitt med utmattelse og mageproblemer etter mat helt siden jeg var barn. Takket være Bente og regnbue metoden har jeg fått rettet opp i viktige mangler, spesielt i forhold til vitaminer og mineraler, som bidro til at jeg ikke klarte å skille ut enkelte stresshormoner, histamin og oksalater. 

Endelig kan jeg kose meg med mat som jeg ikke har turt å spise på veldig mange år

ESPEN

Alt du trenger for å lykkes for varige resultater 

Maten i kurset er ikke bare en fryd for øyet, magen og alle smaksansene, men den inneholder viktige næringsstoffer som støtter alle kroppens hormonsystem, viktige organer og energi produksjon i alle cellenes "kjernekraftverk" - mitokondriene

Dette får du med Regnbue programmet:

 

✨8 uker med nytt og spennende innhold som åpnes hver fredag morgen.

✨Masse næringsrike, gode og fargerike oppskrifter for deg med intoleranser, men som hele familien også vil ha stor glede av.

✨Nye handlelister hver fredag, så du kan bestille eller handle inn før ny uke.

✨Felles 1 time live coachingtimer i liten gruppe på Zoom hver mandag kveld, hvor du kan spørre om alt du ønsker, for å komme godt i gang med uken, for deg som velger Regnbue Metoden ELITE.

Første Zoom Live Gruppe coaching er på mandag 27 februar.

Første Live Q&A på facebook er onsdag 1. mars.

✨Hjelp til å finne erstatninger for de som trenger det.

✨Guider til godt fett, protein, karbohydrater og sukkererstatninger,  matplanlegger, stressmestring, treningsformer og ekstra lesestoff.

✨Du får også ukentlig "tracker", handleliste og oppskrifts forslag som du kan laste ned.

✨Du kan følge med i ditt tempo, når det passer for deg.

✨Tilgang både på maskin, nettbrett og mobil. Du kan også laste ned en App (som er super å ha når du er i butikken eller på tur).

✨Lukket facebook gruppe for tett oppfølging i seks måneder.

✨Programmet bygger på forskning og praksis (for det meste PubMed og Helsenorge) og du kan få tilgang til alle kilder om du ønsker.

✨Du får anbefalinger for blodrøver og eventuelle andre tester som kan være til ekstra hjelp for deg.

✨Tilgang til innholdet i ett år, så du kan se innholdet så mange ganger du vil.

✨Mulighet for å bestille ekstra 1-til-1 timer med meg, for å gå gjennom blodprøve- eller testsvar for deg som ønsker det og enda mer personlig tilpasning hvis du ønsker det.

✨I tiden frem til første møte har du tilgang til en oppstartside med informasjon, hvordan komme best i gang, før vi møtes om du liker å forberede deg litt.

✨Påmeldingsfrist torsdag 23. februar 2022 kl. 23:59.

💫

TA TILBAKE KONTROLL OVER KROPP & SINN!

 

Først når du får orden på livet i tarmen, sørger for at cellene dine får inn og får brukt maten til energi og har fokus på de rette tingene i livet, vil kroppen kunne gjenopprette balansen.

Få snarveiene og verktøyene som skal til for resultat som varer:

Små skritt

Det tar tid å endre å rydde i gamle vaner. Hvilken rekkefølge du gjør ting i, er avgjørende for å klare å gjennomføre på lang sikt.

Hjelp hele veien

Du får persontilpasset oppfølging uke for uke. Felles live gruppe-coaching hver uke og daglig kontakt i facebook gruppen vår.

Fellesskap

Samhold og tilhørighet er viktig for gjennomføring av nye vaner. Det føles godt å vite at vi er flere som vil ta kontroll over kropp & sinn.

Se hvordan du vil, når du vil

Du kan se på maskinen din eller nettbrett og det følger med en praktisk App, så du har alt tilgjengelig på farten.

Bli med på en spennende matreise

gjennom kropp & sinn.

TIL ENDEN AV REGNBUEN, OG FINN DITT GULL

HVIT - renhet

Hvordan vi lever påvirker hvor mye stress vi får inn fra miljøet rundt oss. Lær å bytte ut problematiske stoffer som hemmer hormoner, leverfunksjon og avgiftning.

RØD - trygghet

Under stress, vil ikke tarmen fordøye maten skikkelig. Lær om den røde maten, vitaminene og mineralene kroppen trenger mer av for å tåle stress bedre, så for bedre fordøyelse.

ORANSJE - harmoni

Vi trenger viktige fettsyrer for å lage hormoner, dempe søtsug og støtte mineraler. Lær om den oransje maten som støtter hormonbalansen.

GUL - glød

Vi sørger for å mate tarmbakteriene for godt immunforsvar og mindre inflammasjon. Livet i tarmen sørger også for å bryte ned problematiske stoffer i mat og lage viktige vitaminer.

GRØNN - styrke

Du lærer om all den grønne maten som er viktig for god flyt og for å styrke for hjerte og kar, lunger, lymfer og kanskje viktigst av alt, for god leverfunksjon som styrer så mange livsviktige funksjoner.

SJØGRØNN - energi

Stoffskiftet styrer farten på energiomsetningen fra maten vi spiser, avhengig av viktige mineraler som trengs for å lage nok energi i cellene våre. Lær om sjøgrønn mat fra som booster forbrenningen.

INDIGO - innsikt

Tarmen sender ni ganger så mange signalstoffer til hjernen enn omvendt og maten du spiser påvirker din mentale helse. Lær om indigo mat og hva den gjør for god mentalhelse.

LAVENDEL - intuisjon

I denne siste uken skal du kunne nyte maten uten å være redd for reaksjoner og vonde følelser som kan ha "satt" seg i tarmen. Lær om lavendelfargede urter og eteriske oljer som roer nervesystemet.

Bli med

Mat som medisin

Body & Mind

Regnbue Metoden er blant annet inspirert av de 5000 år gamle øst indiske Chakraene, som kobler sammen næring og farger for både kropp og sinn, gjennom å støtte hvert enkelt organ i en symbiotisk rekkefølge.

Chakra betyr i følge sanskrit «livshjul» og regnbuens farger styrer hver sin Chakra. Disse energi hjulene regulerer energitilførsel og åpner og lukker seg alt ettersom hvordan vi bestemmer oss for å handle og føle.

Har du emosjonelle blokkeringer som bidrar til uheldige vane mønstre, er det veldig viktig også å ta tak i disse, for å klare å løse opp i årsakene til dine symptomer.

Da jeg oppdaget hvordan fargene i maten vi spiser også påvirker forskjellige systemer i kroppen, i samsvar med hvordan chakraene er organisert, ga dette meg en helt ny dimensjon til maten vi trenger å spise mer av💖

I Regnbue Metoden har jeg satt alt jeg har lært og erfart sammen til et system tilpasset vestens tradisjonelle medisin, med mat i regnbuens farger. Kurset og metoden er bygget på evidensbasert forskning.

Vi følger fordøyelsen fra "bord til jord", og går i dybden på hvordan fordøyelsen påvirker de viktigste organene, og hvordan dette påvirker helsen vår på enormt mange forskjellige plan.

La maten fra regnbuens farger inspirere deg til å gjøre viktige endringer på en morsom, lærerik og inspirerende måte.

Tarmbakteriene og organene dine vil elske det (og familien din også)!

Meld deg på

"Mat og livsstil har desidert størst betydning

for hvordan genene dine "oppfører" seg!

-Jeff Bland, IFM

Gjør som disse bra damene, som fikk resultatene de drømte om:

Hilde

Takk for veldig bra program Bente! 

Jeg lærte masse og har fått mer energi og mye bedre fordøyelse med dine gode oppskrifter! God og nerdete undervisning om hva ulik mat hjelper deg med.

- Anbefales!"

Heidi

"Jeg har blitt kvitt søtsug, betennelsen i hælen, humørsvigninger og hetetokter. 

Søvnen er også mye bedre. 

Vi gleder oss til å lære mer og fortsette det gode sporet du har fått oss inn i.

Tuusen takk!

Helene

"Det beste er at opplegget passer for hele familien og at det er nok mat.

Jeg har spist mer enn før uten at det har påvirket vekten i feil retning.

Jeg har fått mer energi, søtsuget er borte og kroppen fungerer

La det bli din tur

Du trenger ikke å være den som 

 

✅ alltid sliter med magen

✅ har mange matintoleranse

✅ alltid føler deg sliten

✅ føler deg engstelig

✅ sliter med nattesøvnen

✅ har lett for å bli syk

✅ har hormonelle plager

✅ veier for mye

✅ sliter med kroniske smerter

✅ har tåkehode og blir lett overhveldet

Vet du at ved å spise regnbuen hver dag

kan du også snu din biologiske klokke?

PMC8064200

Jeg vet hvordan du har det.

 

De siste 12 årene med kronisk inflammasjon, autoimmunitet, histamin- og matintoleranser i familien har vært utfordrende. Bare det å navigere i jungelen av kostråd var vrient, så jeg skjønte at kunnskap var nøkkelen til å forstå alle sammenhengene bedre. Derfor utdannet jeg meg til ernæringsterapeut med spesialisering innen funksjonell medisin.

For å kunne hjelpe flest mulig har jeg laget et online-program til deg, som jeg selv skulle ønske fantes da jeg søkte hjelp for gutta mine og for meg selv, så du skal slippe å gjøre alle feilene vi gjorde og som jeg ser veldig mange gjør.

Det å få en ferdig og utprøvd metode med steg for steg, vil spare deg for mye unødvendig slit, kostnader og omveier til å komme dit du ønsker.

Først når du selv forstår årsak og hvorfor du bør gjøre de forskellige ting, vil de gode resultatene bli varige.

Les mer om meg her
Dette programmet passer også for deg som 

 

🧩 føler du gjør mye riktig, men likevel ikke får de resultatene du forventer.

🧩 kan mye om sunn mat, men vil lære mer om hvordan den påvirker alt fra celler til bakterier.

🧩 har en eller flere matintoleranser i familien.

🧩 synes det er vanskelig å forstå hva som er riktig mat for din kropp.

🧩 har lyst til å forsøke noe nytt.

🧩 sliter med å få i barn eller ungdom nok grønnsaker. 

💕 eller bare har lyst til å henge med en herlig og motiverende gjeng, for å lære masse nytt og spennende om kropp og mat!

Ikke utsett deg selv

Spis deg til klare tanker og en kropp i balanse

med alle plantefenolene fra hele regnbuen!

PIMD: 7178158

🌈 Følelser, fenoler og fiber forandret alt for meg!

 

Da ble tenåringsguttene mine ble syke, den ene etter den andre, valgte vi å ta noen viktige grep for at de skulle slippe å leve på sterke medisiner, og kunne fortsette sine aktive liv med venner og toppidrett. 

Stress, forurensning og dårlig matkvalitet er et stort problem for de fleste av oss. Aldri før har vi mennesker slitt med mer inflammatoriske livsstilssykdommer, histamin- og matintoleranser enn vi gjør i dag.

Mange ønsker å gjøre endringer, men ender ofte opp med både matfrykt og en enda mindre variert meny enn før.

Først da jeg begynte å fordype meg i følelser, fenoler (plantenes magiske kjemikalier og farger), fiber, vitaminer og ikke minst mineralene, var det at resultatene viste seg raskt og kjøkkenet ble vårt "apotek"!

(Du kan lese mer om bakgrunnen min her)

Book en gratis Bli-kjent-samtale

 

Er du fortsatt usikker på om Regnbue programmet er for deg? 

Ta en titt her

GÅ TIL "OFTE SPURTE SPØRSMÅL"