Regnbue Metoden 

 

FOR DEG MED

IRRITABEL TARM,

MATINTOLERANSER,

INFLAMMASJON

&

LITE ENERGI

 

Sikre deg plass nå

Regnbue  Metoden  

FÅ HJELP TIL Å LØSE

IRRITABEL TARM,

 MATINTOLERANSER,

INFLAMMASJON

&

LITE ENERGI

 

UTEN KOMPLISERTE DIETTER

Sikre deg plass

 

 

Se for deg livet med

 

✨mage som spiller på lag

✨å kunne spise det du har lyst på

✨hode på plass

✨god nattesøvn uten tankespinn

✨sterkere immunforsvar

✨hormoner i balanse

✨mindre smerter og inflammasjon

✨jevn energi fra morgen til kveld

Du trenger ikke flere umulig dietter

 

 🧩Få hjelp til å finne årsaken til dine ubalanser!

 

Har du prøvd mange forskjellige dietter utallige ganger, uten at det har gitt deg varig resultat?

Kanskje du til og med har blitt verre for hver gang du eliminerer enda en matvare?

Føler du at du har prøvd å gjøre alt "riktig" med alt fra fermentert mat til masse smoothies og "supermat", men likevel får mer og mer reaksjoner på det du spiser, eller føler at kroppen "holder på alt"? 

Men hva er egentlig riktig? Kostrådene er mange og forvirrende.

Å spise "riktig" er ofte utfordrende fordi vi er utsatt for så mange "synsere", så mange fristelser og ofte har vi liten tid til å planlegge eller tid til å klare å sortere hva vi reagerer på og hvorfor vi får matvare reaksjoner.

Det er ikke alltid det er matvarene som er den egentlige årsaken.

Reaksjoner på mat kan rett og slett bunne i biokjemiske ubalanser, som østrogenoverskudd til vitamin og mineral mangler.

Både for å fordøye maten og for å bryte ned signalstoffer som histaminer, hormoner og nevrotransmittere trenger vi velfungerende enzymer. Både riktig bakterieflora og nok av enkelte vitaminer og mineraler må til for at disse skal dannes å jobbe effektivt, så vi ikke ender opp med lekk tarm og signalstoffer som ikke skilles ut av systemet.

Hvis du er en av de som ikke tåler sunn mat engang, da er det veldig sansynlig at du har en underliggende blokkering som gjør at kroppen din ikke er klar for store doser fermentert mat, masse rå fiber som inneholder mye oksalater og lektiner eller store doser av annen "supermat".

Når du lærer om viktige sammenhenger i kroppen vil du lettere forstå hva som er viktig og riktig mat for akkurat deg, og dette gjør det mye lettere å ta gode valg, så du kan løse opp opphopninger og bygge opp toleransen igjen, sakte men sikkert, steg for steg, uke for uke.

Det som er sunt for meg trenger ikke være det samme som er sunnest for deg.

Dette får du god hjelp til å sortere gjennom hele programmet, basert på dine symptomer, blodprøver og mulige tester.

Finn årsakene

"Takk for et utrolig lærerikt kurs!

Forelesningene, sammen med illustrasjonene, førte virkelig til en forståelse av hvorfor dette fungerer, noe som er viktig for å fortsette.

Bedre fordøyelse etter et langt liv med problemer er mer enn jeg våget å håpe på.

Anbefales!"

LINDIE

“Etter mange år og utallige behandlere har jeg endelig funnet ut av mine reaksjoner på mat,

og hvorfor jeg har slitt med utmattelse og mageproblemer etter mat helt siden jeg var barn. Takket være Bente og Regnbue metoden har jeg fått rettet opp i viktige mangler, spesielt i forhold til vitaminer og mineraler, som bidro til at jeg ikke klarte å skille ut enkelte stresshormoner, histamin og oksalater. 

Endelig kan jeg kose meg med mat som jeg ikke har turt å spise på veldig mange år

ESPEN

Alt du trenger for å lykkes for varige resultater 

Maten i kurset er ikke bare en fryd for øyet, magen og alle smaksansene, men den inneholder viktige næringsstoffer som støtter alle kroppens hormonsystem, viktige organer og energi produksjon i alle cellenes "kjernekraftverk" - mitokondriene! 

Se NÅR du vil, og HVORDAN du vil!

Du kan se på maskinen din eller nettbrett og det følger med en praktisk App, så du har alt tilgjengelig på farten.

Dette får du med i Regnbue Metoden:

 

✨8 uker med nytt og spennende innhold som åpnes hver fredag morgen.

✨1 time Live Coaching gruppetimer liten eksklusiv gruppe på Zoom hver mandag kveld, hvor du kan spørre om alt du ønsker og lurer på for å komme deg et lite steg videre uke for uke.

✨Lukket facebook gruppe for tett oppfølging på daglig basis underveis.

✨Masse næringsrike, gode og fargerike oppskrifter for deg med intoleranser, men som hele familien også vil ha stor glede av. Jeg anbefaler alle å spise litt kjøtt, fisk skalldyr og egg som kan, siden dette er viktig og næringstett mat for oss.

✨Nye oppskrifter og handlelister hver fredag, så du kan bestille eller handle inn før ny uke.

✨Hjelp til å finne erstatninger for de som trenger det, men alle oppskrifter fungerer uten gluten, melk og egg, (men det betyr ikke at du som spiser dette, bør kutte det ut i disse ukene sammen).

✨Guider til godt fett, protein, karbohydrater for både mengder pr dag og kvalitet som kroppen foretrekker. Guide for sukkererstatninger,  matplanlegger, stressmestring, treningsformer og ekstra lesestoff.

✨Du får også ukentlige handleliste og forslag på oppskrifter som du kan laste ned.

✨Du kan følge med i ditt tempo, når det passer for deg.

✨Tilgang både på maskin, nettbrett og mobil. 

✨Tilgang via egen App (som er super å ha når du er i butikken eller rundt på tur).

✨Metoden bygger på praksis og relevant forskning (for det meste PubMed og Helsenorge) og du kan få tilgang til alle kilder om du ønsker.

Tilgang til innholdet i ett helt år, så du kan se innholdet så mange ganger du vil.

✨Du kan få anbefalinger for blodrøver og eventuelle andre tester som kan være til ekstra hjelp for deg. Du kan få tilbakemelding på tilskudd og mat i forhold til blodprøver. Du kan få en skriftlig anbefaling tilpasset dine behov.

✨Mulighet for å bestille ekstra enkeltstående 1-til-1 konsultasjoner med meg allerede ved kjøp, hvis du skulle ønske det, hvor vi også kan gå gjennom tidligere blodprøver og tester du kanskje har tatt tidligere, hvis du ønsker å gå gjennom dette sammen.

✨I tiden frem til første møte har du tilgang til en oppstartside med informasjon, en en ukes kickstart meny med oppskrifter, så du kan komme litt i gang før vi møtes første gang.

✨Det vil være et begrenset antall plasser, for å opprettholde så intime grupper, for best resultat, så ikke vent for lenge med å melde deg på, hvis du vet at dette er noe du vil få med deg denne høsten.

✨Vinterens kurs starter opp felles mandag 29. januar 2024.

TA HELSEN TILBAKE OG FÅ IGJEN KONTROLL OVER KROPP & SINN 

 

Først når du får orden på livet i tarmen, sørger for at cellene dine får inn og får brukt maten til energi og har fokus på de rette tingene i livet, vil kroppen kunne gjenopprette balansen.

La 2024 bli dett beste år på lenge

Få snarveiene og verktøyene som skal til for resultatene som varer:

Små skritt

Det tar tid å endre å rydde i gamle vaner. Hvilken rekkefølge du gjør ting i, er avgjørende for å klare å gjennomføre på lang sikt.

Hjelp hele veien

Du får persontilpasset oppfølging uke for uke. Felles live gruppe-coaching hver uke og daglig kontakt i facebook gruppen vår.

Fellesskap

Samhold og tilhørighet er viktig for gjennomføring av nye vaner. Det føles godt å vite at vi er flere som har det på samme måte, at vi ikke er alene om det vi strever med.

UKE FOR UKE - STEG FOR STEG

Bli med på en morsom og spennende reise

gjennom kropp & sinn

TIL MATGLEDE, ENERGI & DIN GULLVERSJON I ENDEN AV REGNBUEN

HVIT - renhet

Er du en som “holder på alt”, betyr det at du kan være ekstra utsatt for det som stresser kroppen din. Ikke bare stress og mas, men alt fra uheldige stoffer i mat og drikke til miljøet vi lever i. Dette kalles epigenetikk - det som rår over genene våre, som vi faktisk kan gjøre noe med. I denne uken vil du lære hvordan du skal unngå eller omgås de verste triggerne vi ofte er utsatt for, som kan lage problemer eller blokkeringer i avgiftningen vår.

RØD - trygghet

Kanskje merker du det ikke selv, men en stresset tarm vil ikke klare å utføre alle sine livsviktige oppgaver, som å bryte maten skikkelig ned og sørge for at du får absorbert alt du trenger fra maten du spiser. I denne uken vil du lære å forstå hva du trenger å gjøre for å få fart på fordøyelsen og et optimalt næringsopptak, uten halsbrann, dårlig ånde  eller “klump” i magen etter mat.

Du vil få forståelsen av hvofor rød mat er ekstremt viktig å inkludere, og du vil lære det du behøver å vite om lektiner.

ORANSJE - hormonharmoni

Målet i oransje uke er at du skal få slippe søtsug og unødvendig sultfølelse mellom måltidene. Du lærer om riktige karbohydrater og hva som er det sunne fettet du trenger for å få nok fettløselige vitaminer for en skikkelig god hormonbalanse. 

I denne uken vil du begynne å kjenne på "mat frihet" og mye mer stabilt humør, for ikke å snakke om mindre inflammasjon i kroppen. Du vil forstå viktigheten av å inkludere mye oransje mat og få en forståelse av hvordan oksalater kan bli et problem for noen.

GUL - indre glød

Når vi snakker om inflammasjon, kommer vi ikke utenom å snakke om mikrobene i tarmen vår. Ikke bare beskytter de gode bakteriene mot lekk tarm, men de lager også mange vitaminer for oss og hjelper oss å nytte oss av næringsstoffene i maten vi spiser.

Du vil få mine snarveier til hva akkurat du kan gjøre raskt, for å få sørge for at magen fungerer godt. Gul mat er viktig for å stråle innenifra og ut, og du vil også lære om hva fytinsyre i planer er og hvordan de påvirker tarmhelsen.

GRØNN - immunstyrke

Den grønne maten er basen for de mest fantastiske plantekjemikaliene med naturlige medisinske helseeffekter. I denne uken vil du lære om hva som kan være årsak til alt fra høy kolesterol til et stagnert lymfesystem, og hva du trenger å spise mer av for bedre flyt og sirkulasjon i systemene knyttet til hjerte, lunger, lever, lymfer og blod. Siden leveren er som et veikryss i alle disse viktige systemene, vil du i denne uken få støttet leveren så den ikke må jobbe overtid hele tiden.

Du vil også lære enda mer om plantehormoner og hvordan disse kan hjelpe deg.

SJØGRØNN - energi

I denne uken vil du lære om hva som må til for at skjoldbruskkjertelen skal gjøre jobben sin jevnt og trutt, for at du skal få fart på forbrenningen. Denne viktige kjertelen styrer også over veldig mange andre hormoner og fordøyelsen din. Når du får fart på forbrenningen får du også fart på magen. Skjoldbruskkjertelen snakker med mange av de andre viktige organene, så når du støtter stoffskifte vil du fort merke forbedringer i alt fra 3exlyst til energi og livsglede. I denne uken snakker vi også litt om goitrogener i noe av den grønne maten.

INDIGO - innsikt

Tarmen sender ni ganger så mange signalstoffer til hjernen enn omvendt og maten du spiser påvirker din mentale helse mye mer enn de fleste av oss forstår. Når du i denne viktige indigo uken lærer om mat for hjernen og alle signalstoffene som utgjør nevrosignalstoffene, kommer du til å både kjenne og forstå hvor viktig det er at kroppen får den maten den trenger for at du skal kunne føle deg bra, uten å være overveldet, uopplagt, engstelig eller full av hormoner eller histaminer du ikke klarer å bli kvitt!

Indigo planter kan inneholde endel tanniner, som har både gode og for noen litt strevsom effekt.

LAVENDEL - intuisjon

I denne siste uken skal du kunne nyte maten uten å være redd for reaksjoner og vonde følelser som kan ha "satt" seg i tarm og nervesystemet. 

Lær om alle de lavendelfargede urtene og eteriske oljer som kan hjelpe deg litt ekstra til å roe ned nervesystemet eller gi deg dypere søvn. Hvis du har begynt å sove mye bedre allerede, sørger vi for det nå.

🌈 Bli med

Sikre deg plass her: 

KJØP KURS NÅ

9700,-

BEST PRIS

 • Live Zoom Coaching gruppe time hver uke
 • Daglig oppfølging i facebook gruppe
 • Online kursportal
 • Lukket facebook gruppe
 • Liten eksklusiv gruppe
 • Persontilpasset råd
 • Mulighet for å bestille 1-til-1 konsultasjoner underveis eller senere
 • 14 dagers angrefrist
Betal nå

KØP NÅ - BETAL SENERE

Fra 367,- til 1747,-

I MÅNEDEN, FRA 36 TIL 6 BETALINGER

 • Live Zoom Coaching gruppe time hver uke
 • Daglig oppfølging i facebook gruppe
 • Online kursportal
 • Lukket facebook gruppe
 • Liten eksklusiv gruppe
 • Persontilpasset råd
 • Mulighet for å bestille 1-til-1 konsultasjoner underveis eller senere
 • 14 dagers angrefrist
Delbetaling

"Mat og livsstil har desidert størst betydning

for hvordan genene dine "oppfører" seg!

-Jeff Bland, IFM

Gjør som disse bra damene, og få resultatene du drømmer om:

Hilde

Takk for veldig bra program Bente! 

Jeg lærte masse og har fått mer energi og mye bedre fordøyelse med dine gode oppskrifter! God og nerdete undervisning om hva ulik mat hjelper deg med.

- Anbefales!"

Heidi

"Jeg har blitt kvitt søtsug, betennelsen i hælen, humørsvigninger og hetetokter. 

Søvnen er også mye bedre. 

Vi gleder oss til å lære mer og fortsette det gode sporet du har fått oss inn i.

Tuusen takk!

Helene

"Det beste er at opplegget passer for hele familien og at det er nok mat.

Jeg har spist mer enn før uten at det har påvirket vekten i feil retning.

Jeg har fått mer energi, søtsuget er borte og kroppen fungerer”.

 

Bli med du også

Vet du at ved å spise regnbuen hver dag

kan du også snu din biologiske klokke?

PMC8064200

Mat som medisin

Body & Mind - Mind your Body

Regnbue Metoden er også inspirert av de 5000 år gamle øst indiske Chakraene, som kobler sammen næring og farger for både kropp og sinn, gjennom å støtte hvert enkelt organ i en symbiotisk rekkefølge.

Chakra betyr i følge sanskrit «livshjul» og regnbuens farger styrer hver sin Chakra. Disse energi hjulene regulerer energitilførsel og åpner og lukker seg alt ettersom hvordan vi bestemmer oss for å handle og føle.

Har du emosjonelle blokkeringer som bidrar til uheldige vane mønstre, er det veldig viktig også å ta tak i disse, for å klare å løse opp i årsakene til dine symptomer.

Da jeg lærte hvordan fargene i maten vi spiser også påvirker forskjellige systemer i kroppen, i samsvar med hvordan chakraene er organisert, ga dette meg en helt ny dimensjon til maten vi trenger å spise mer av💖

I Regnbue Metoden har jeg satt alt jeg har lært og erfart sammen til et system tilpasset vestens tradisjonelle medisin, med mat i regnbuens farger. Kurset og metoden er bygget på evidensbasert forskning.

Vi følger fordøyelsen fra "bord til jord", og går i dybden på hvordan fordøyelsen påvirker de viktigste organene, og hvordan dette påvirker helsen vår på enormt mange forskjellige plan.

La maten fra regnbuens farger inspirere deg til å gjøre viktige endringer på en morsom, lærerik og inspirerende måte.

Tarmbakteriene og organene dine vil elske det (og familien din også)!

Bli med

Du trenger ikke å være den som 

 

✅ alltid sliter med magen

✅ har mange matintoleranser

✅ alltid føler deg sliten

✅ føler deg engstelig

✅ sliter med nattesøvnen

✅ har lett for å bli syk

✅ har hormonelle plager

✅ veier for mye

✅ sliter med kroniske smerter

✅ har tåkehode og blir lett overhveldet og ufokusert

Ikke utsett deg selv mer

Jeg vet hvordan du har det.

 

De siste 12 årene med kronisk inflammasjon, autoimmunitet, histamin- og matintoleranser i familien har vært utfordrende. Bare det å navigere i jungelen av kostråd var vrient, så jeg skjønte at kunnskap var nøkkelen til å forstå alle sammenhengene bedre. Derfor utdannet jeg meg til ernæringsterapeut med spesialisering innen funksjonell medisin.

For å kunne hjelpe flest mulig har jeg laget et online-program til deg, som jeg selv skulle ønske fantes da jeg søkte hjelp for gutta mine og for meg selv, så du skal slippe å gjøre alle feilene vi gjorde og som jeg ser veldig mange gjør.

Det å få en ferdig og utprøvd metode med steg for steg, vil spare deg for mye unødvendig slit, kostnader og omveier til å komme dit du ønsker.

Først når du selv forstår årsak og hvorfor du bør gjøre de forskellige ting, vil de gode resultatene bli varige.

Les mer om meg her
Dette programmet passer også for deg som 

 

🧩 føler du gjør mye riktig, men likevel ikke får de resultatene du forventer.

🧩 kan mye om sunn mat, men vil lære mer om hvordan den påvirker alt fra celler til bakterier.

🧩 har en eller flere matintoleranser i familien.

🧩 synes det er vanskelig å forstå hva som er riktig mat for din kropp.

🧩 har lyst til å forsøke noe nytt.

🧩 sliter med å få i deg selv, barn eller ungdom nok grønnsaker. 

🧩 er vegetarianer, men helst ikke veganer, selv om det er veganske varianter i oppskriftene, for de som ønsker det.

💕 eller bare har lyst til å henge med en herlig og motiverende gjeng, for å lære masse nytt og spennende om kropp, sinn og mat!

Bli med

Spis deg til klare tanker og en kropp i balanse

med alle plantefenolene fra hele regnbuen!

PIMD: 7178158

🌈 Følelser, fenoler og fiber forandret alt for meg!

 

Da ble tenåringsguttene mine ble syke, den ene etter den andre, valgte vi å ta noen viktige grep for at de skulle slippe å leve på sterke medisiner, og kunne fortsette sine aktive liv med venner og toppidrett. 

Stress, forurensning og dårlig matkvalitet er et stort problem for de fleste av oss. Aldri før har vi mennesker slitt med mer inflammatoriske livsstilssykdommer, histamin- og matintoleranser enn vi gjør i dag.

Mange ønsker å gjøre endringer, men ender ofte opp med både matfrykt og en enda mindre variert meny enn før.

Først da jeg begynte å fordype meg i følelser, fenoler (plantenes magiske kjemikalier og farger), fiber, vitaminer og ikke minst mineralene, var det at resultatene viste seg raskt og kjøkkenet ble vårt "apotek"!

(Du kan lese mer om bakgrunnen min her)

Bestill en GRATIS samtale her for å finne ut om Regnbue Metoden kan hjelpe deg

 

Er du fortsatt usikker på om Regnbue programmet er for deg? 

Ta en titt her

OFTE SPURTE SPØRSMÅL