GRATIS Bli-kjent-samtale

  

 

 

Fra designer til helsedetektiv.

Akademisk bakgrunn

Meg og mine

Da barna mine ble syke, (Crohns, tarmsvikt og epilepsi) ble det aller viktigste for meg å finne ut hvorfor de hadde blitt syke, så jeg som mor kunne gjøre mitt, for å rette opp det som hadde gått galt.

Det var lite hjelp å få av legene vi møtte, som stort sett alle sa det samme: “Det er ingen kjente årsaker til kroniske sykdommer, dette må dere bare akseptere, og for all del ikke søk om sykdommene selv på nettet”. De insisterte på at barna skulle fortsette å spise som før, med hjelp av sterke medisiner med sterke bivirkninger, som ikke ville gjøre noe med årsak eller gjøre de friske, kun dempe symptomer midlertidig. 

Dr. Google ble redningen og det førte meg inn i medisin studier, ernæringsterapi, videre kurs innen Funksjonell Medisin og nutrigenetikk, som er persontilpasset energimedisin og handler om å fylle opp med riktige næringsstoffer for hver enkeltes unike biokjemi.

Jeg har alltid vært interessert i mat og helse og da jeg flyttet for meg selv for å studere I New York var en "Vitamin Bible" noe av det første jeg kjøpte meg. Jeg skjønte tidlig at hardkjøret i "The Big Apple" kom til å kreve sitt, og at nok næring var avgjørende for å kunne prestere på et høyt nivå. 

Farger har også vært en spesielt viktig del av livet mitt, og allerede i jobben som klesdesigner hos DKNY, ble jeg raskt anerkjent som "fargeeksperten".

Som ernæringsterapeut har jeg funnet en fantastisk givende måte å jobbe med den fantastiske helheten med det som betyr mest for meg. Å kunne hjelpe andre med alt fra fargenes betydning for kropp og sinn, til alt det matfargene fører med seg av fantastiske fiber og medisinske effekter. Hvordan alt fra mat, helse, klær og interiør aller mest handler om funksjon og hvordan alt dette får oss til å føle oss.

🍎🍊🍋🍏🫐🍆🧄

B E N T E  B.

B I O B O O S T

 

Besøksadresse:

Balders gate 11 på Frogner i Oslo, etter avtale.

 

📱 91852721

💌[email protected]

“Galskap er å gjøre de samme tingene om og om igjen å forvente forskjellig resultat”.

- ALBERT EINSTEIN

🌈Få en 7 dagers BOOST