GRATIS Bli-kjent-samtale

  

 

 

Fra designer til helsedetektiv.

Gå hit for CV

 

Hvordan jeg endte jeg opp som ernæringsterapeut og helsedetektiv?

Da guttene mine ble syke, (med Crohns, tarmsvikt og epilepsi) føltes det som livet ble snudd opp ned. Men nysjerrig og løsningsorientert som jeg er, var jeg fast bestemt på å finne ut hvorfor de hadde blitt syke, så jeg som mor kunne gjøre mitt aller beste, for å rette opp det som hadde gått galt.

Det var lite hjelp å få til akkurat dette i det offentlige helsevesenet. Alle sa stort sett akurat det samme: “Det er ingen kjente årsaker til kroniske sykdommer, dette må dere bare akseptere, og for all del ikke søk om sykdommene selv på nettet”. 

Det norske systemet er lagt opp til at man skal fortsette å leve som før, men med hjelp av syntetiske medisiner med sterke bivirkninger. Medisiner som ikke ville behandle eller gjøre noe med årsakene eller hjelpe dem å bli friske, kun dempe symptomer, enn så lenge. 

Funksjonell Medisin og Epigenetikk

Redningen min ble likevel Dr. Google, og jeg oppdaget en ny verden innen det som kalles funksjonell medisin og nutri-genetikk, hvor nøkkelen til å adressere sykdom er å finne årsak, for så å behandle den, og hvordan spise riktig for vår unike biokjemi, basert på våre gener, for å forebygge sykdom og tidlig aldring. (Du kan lese mer om filosofien her).

Jeg begynte å studere medisin, naturmedisin og ernæringsterapi her hjemme, mens jeg også tok spennende og spesialiserte kurs i USA, England og Australia for å lære mest mulig, så jeg etterhvert også kunne hjelpe flere enn gutta mine til å reversere sykdommer (eller biokjemiske ubalanser, som jeg heller liker å kalle de). 

Min interesse for mat og helse har jeg hatt med meg helt siden jeg flyttet for meg selv for å studere i New York.

Jeg skjønte raskt at det hektiske tempoet i "The Big Apple" ville kreve sitt, og at vitaminer og mineraler var avgjørende for å prestere på toppnivå, så jeg gikk til innkjøp av min første bok The Vitamin Bible” om mikronæringsstoffene, som skulle komme til å bety mye for mine valg resten av livet.

Hvorfor Regnbuen?

🌈Farger har også alltid hatt en helt spesielt plass i livet mitt, og allerede i jobben som klesdesigner hos DKNY, ble jeg raskt anerkjent som "fargeeksperten".

Da jeg etterhvert også oppdaget hvordan matens naturlige fargestoffer påvirker oss både rent fysisk, men også mentalt, elsker jeg å utforske hvordan disse magiske molekylene er nøkler til en velfungerende tarm, for optimal cellefunksjon og ikke minst som signaler for vår hvordan genene vår får lov å “oppføre seg”.

Dessuten er fokus på mer farger en lystbetonet og gøyall måte å endre vanene på, som inspirerer både store og små til å spise mer frukt og grønt hver dag, og det passer godt og er viktig for hele familien.

Teller farger, ikke kalorier! 

Jeg har gjort mye feil og gått i mange feller når jeg har forsøkt trendy dietter eller ikke prioritert å lage egen råvarebasert mat. 

I dag vet jeg heldigvis bedre, og jeg nå har det så mye bedre enn noen gang. 

Jeg er lidenskapelig opptatt av at du også skal oppleve hvordan og hvorfor det er så viktig å få kunnskap om egen kropp og hvordan den virker, så du også kan slippe å feile med enda en diett eller feil kosthold for din unike biokjemi.

Jeg kan hjelpe deg med:

  • Å finne årsaker til matintoleranser og mageproblemer
  • Få tilbake energien du hadde da du var yngre
  • Sørge for at hjernetåken letter 
fordi du ikke kutte ut viktig mat eller leve på slitsomme dietter. 

 

Hvordan kan du få hjelp av meg til dette?

Først og fremst synes jeg du skal bli med på et av kursene mine, siden kunnskap er nøkkelen til å lykkes. Når du er med på kurs får du også jevnlig oppfølging og tilgang til å stille meg alle spørsmålene du måtte ha, som også er en avgjørende faktor for å få raske resultater, som gjør det veldig motiverende å fortsette å finne riktige spor.

Mitt mest populære kurs er Regnbue Metoden, hvor vi møtes ukentlig i 8 uker. Dette er en spennende reise i deg selv, i tarm, kropp og sinn. Du kan lese mer om kurset her.

Du lærer å ta mer veloverveide valg, som passer best for deg og din unike kropp. Ikke hva som passer best for naboen, venninnen,  eller kollegaen din. Og ikke minst, du får mine snarveier til raskest mulig resultater, uten å surre deg bort i jungelen av råd du utsettes for overalt.

🍎🍊🍋🍏🫐🍆🧄

“Galskap er å gjøre de samme tingene om og om igjen å forvente forskjellig resultat”.

- ALBERT EINSTEIN

🌈 Gratis Bli-Kjent-samtale