Gratis samtale

Jeg brenner for å hjelpe deg som føler at du spiser sunt, men likevel ikke får de resultatene du fortjener.

 

Få hjelp til å finne puslespillbrikkene du mangler for å ta helsen tilbake

 

Bente B. Braathen

BIOBOOST 

Fra designer til biokjemi-nerd? 

 
Både mat, helse, klær og interiør handler om livsstil, og om hvordan de forskjellige tingene får oss til å føle oss.

Jeg har alltid vært interessert i mat og helse og da jeg flyttet for meg selv for å studere, var en "Vitamin Bible" noe av det første jeg kjøpte meg. Jeg skjønte tidlig at hardkjøret i "The Big Apple" kom til å kreve sitt, så jeg måtte sørge for viktig næring for å kunne prestere på et høyt nivå over tid! 

Farger har alltid vært en spesielt stor del av livet mitt, og allerede i jobben som klesdesigner hos DKNY, ble jeg sett på som fargeeksperten.

Nå som ernæringsterapeut har jeg funnet tilbake til en fantastisk givende måte å jobbe med mennesker, farger, følelser og mat.

Da barne mine likevel plutselig ble syke, (Crohns, tarmsvikt og epilepsi) ble det aller viktigste for meg å finne ut hvorfor de hadde blitt syke, så jeg som mor kunne gjøre mitt, for å rette opp det som hadde gått galt.

Det var lite hjelp å få av legene vi møtte, som stort sett alle sa det samme: “Det er ingen kjente årsaker til kroniske sykdommer, dette må dere bare akseptere, og for all del ikke søk om sykdommene selv på nettet”. De insisterte på at barna skulle fortsette å spise som før, men på sterke medisiner med sterke bivirkninger. 

Dr. Google ble redningen og det førte meg til medisin studier, ernæringsterapi og videre kurs innen Funksjonell Medisin.

Det har blitt mange store og små endringer i livet, og har jeg ikke angret på! Ikke bare barnas, men mitt liv og min helse har også endret seg til det bedre. Selv føler jeg meg yngre og mer energisk i dag, enn noen gang. 

 

“Galskap er å gjøre de samme tingene om og om igjen å forvente forskjellig resultat”.

- ALBERT EINSTEIN

Akademisk bakgrunn

Hva er din historie? Jeg vil gjerne høre.

Livshistorien er utrolig viktig for å klare å nøste opp når sykdom eller biologiske ubalanse har fått lov å feste grep.

Når var sist du følte deg skikkelig bra, full av energi, godt humør og ingen spesielle helseplager du kan huske?

Du har kanskje forsøkt å finne årsaker selv, men det er ofte fint å ha noen prate med for å få et klarere bilde og noen som ser deg "utenfra". Siden minst 75% av immunforsvaret vårt sitter i tarmen, er det naturlig å starte fokus med å rette opp eventuelle ubalanser og lekk tarm. 

Føler du at helseproblemene dine har tiltatt etter pandemien? 

I så fall er du ikke alene. Mange opplever nevrologiske problemer, hormonelle ubalanser og histamin intoleranser etter gjennomgått virusinfeksjon.

Har du et helseproblem du ønsker å finne årsak til, så du kan forsøke å reversere det? Eller ønsker du bare å forebygge og optimalisere helsen din? Driver du med idrett er det vel så mye å hente på å gi kroppen alle de viktige ko-faktorene for å prestere bedre, enn tipp topp utstyr.  

Bestill en gratis-bli-kjent samtale og finn ut om funksjonell ernæringsterapi er noe for deg?

Gratis bli kjent samtale

"Mat og livsstil har desidert størst betydning 

for hvordan genene dine oppfører seg"

- Jeff Bland, IFM