Takk for at du kikker innom denne siden om meg!

Jeg brenner for å hjelpe deg å nå målene dine om å bli den du selv vet at du skal være, trives i din egen kropp, godt humør og skikkelig god energi!

 

Min familie og jeg har klart det, klart du også kan!

Min historie

Funksjonalitet og farger har alltid vært ekstremt viktig for meg. Et fint design og utseende uten riktig god funksjon, er lite verdt hverken for bolig, klær, utstyr, gjenstander eller kropp. ​Jeg vet hva jeg snakker om. Tidligere har jeg jobbet som designer, først i et stort motehus i New York, senere i klesindustrien her i Oslo før jeg endte som interiørarkitekt for private hus og hytter.

Hvordan jeg som designer endte opp å jobbe med helse og ernæring?

Både kost, klær og interiør handler om livsstil, hvordan vi føler oss, hvordan vi liker å kle oss og hvordan vi liker å ha det rundt oss, og med oss selv. Jeg har alltid vært interessert i mat og helse. Da jeg flyttet for meg selv for å studere, var "Vitamine Bible" noe av det første jeg kjøpte meg. Jeg skjønte tidlig at hardkjøret i "The Big Apple" kom til å kreve sitt, så jeg måtte sørge for god næring for å kunne prestere på et høyt nivå over tid!

Da barne mine plutselig ble syke, ble det aller viktigste for meg å finne ut hvorfor de hadde blitt syke, så jeg som mor kunne gjøre mitt for å rette opp det som hadde gått galt. Det var lite hjelp å få av legene vi møtte som stort sett alle svarte det samme, “Det er ingen kjente årsaker til kroniske sykdommer, dette må du bare akseptere, og for all del ikke søk om sykdom selv på nettet”. De insisterte på at barna skulle fortsette å leve som før, men på sterke medisiner med uheldige bivirkninger. 

“Galskap er å gjøre de samme tingene om og om igjen og forvente forskjellig resultat”.

Dr. Google ble redningen og det førte meg til medisin studier, ernæringsterapi og videre kurs innen Funksjonell Medisin. Det har blitt mange store og små endringer i livet, og har jeg ikke angret på! Ikke bare barnas, men mitt liv og min helse har også endret seg til det bedre. Jeg føler meg mer energisk i dag, enn noen gang. Som Hippkrates sa: "Mat er medisin"

Velkommen til naturmedisinsk ernæringterapi - den mest effektive måten å bli den beste versjonen av deg selv.

BioBoost 

Nadderudveien 6A

1357 Bekkestua

Tel: +47 918 52721

© 2021 BioBoost

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Pinterest