Se Webinar gratis i opptak her nå:

Sikre deg kurset til gammel pris, før prisene øker over sommeren.

🌈 Book en gratis samtale for å finne ut om Regnbue Metoden er noe for deg

Se for deg livet med

 

😋 å kunne spise det du har lyst på

👙 fordøyelse du knapt legger merke til

🧠 hode og hukommelse på plass 

🦠 sterkt immunforsvar

💃🏻 hormoner i balanse

😊 mindre vondter og inflammasjon i kroppen

💪🏼 jevn energi fra morgen til kveld

😴 god nattesøvn uten tankespinn

🧬 slippe å bekymre deg over dårlige gener

✨Ja takk, til alt over✨

Ikke enda en diett

🕵🏼‍♀️ Det er på tide å finne årsak! 

 

Har du også prøvd de fleste dietter, bare for å oppleve at magen din blir enda mer følsom og får nye symptomer som dukker opp i tillegg?

Jo, “flinkere” jeg var, desto dårligere ble jeg? Kanskje litt bedre i starten av en endring, men så ble plagene bare fler og mer omfattende for hver nye ting jeg forsøkte.

Jeg hører så mange som har prøvd "alt" og likevel sier de til seg selv at hvis de bare blir litt "flinkere" til å spise "sunt", så blir de sikker bedre, selv om det snart ikke er noe mat igjen å spise.

Hva er egentlig “sunt”?

Kostrådene er mange og forvirrende og vi er alle veldig forskjellige. Selv om genene våre i utgangspunktet er nokså  like, er det likevel store forskjeller i mutasjoner og hvordan enzymene våre fungerer som påvirker hvordan vi omsetter maten, og hvordan miljøet rundt oss påvirker oss. 

Når vi lager energi fra maten vi spiser, kreves det tusenvis av essensielle og viktige næringsstoffer, ikke bare fett, protein og karbohydrater, men også mange "kofaktorer" som vitaminer, mineraler og andre stoffer som vi finner i maten. Derfor nytter det ikke å fokusere på kalorier, vi må fokusere på innhold og næringstetthet.

De fleste reaksjoner på mat kommer av næringsmangler og de biokjemiske ubalansene som oppstår når vi kanskje spiser altfor mye av noe og for lite av noe annet. En veldig vanlig matintoleranse som bunner i vitamin og mineralunderskudd er svovel og sulfitt reaksjoner, som kan gi både migrene og store luftsmerter i mage og lever.

Hvis du har reaksjoner, selv på sunn mat, kan det komme fra underliggende blokkeringer som gjør at kroppen og tarmen din ikke er klar for store doser "supermat". Mange som ønsker å leve sunt, overdriver kanskje fermentert mat, komplekse fiber eller store doser frukt og grønt som inneholder mye histaminer eller antibeitestoffer som oksalater og lektiner. 

Alt dette får du god hjelp til å sortere gjennom de neste 16 ukene sammen, basert på dine symptomer, blodprøver og eventuelle tester.

Kom til bunns i årsak

Takk for et urolig lærerikt kurs!

 Forelesningene, sammen med illustrasjonene, førte virkelig til en forståelse av hvorfor dette fungerer, noe som er viktig for å fortsette.

Bedre fordøyelse etter et langt liv med problemer er mer enn jeg våget å håpe på.

Anbefales!"

LINDIE

Endelig kan jeg spise "normalt"!

Etter mange år og utallige behandlere har jeg endelig funnet årsaken til hvorfor jeg har slitt med utmattelse og mageproblemer helt siden jeg var barn.

Jeg fått rettet opp i viktige mangler, som gjorde at jeg aldri ble bra, så nå kan jeg spise mat jeg ikke har turt å spise på veldig mange år.

PETTER

16 uker til MAGEMAGI & HORMONHARMONI

Jeg er lidenskapelig opptatt av å dele kunnskap om mat og hvordan fordøyelsen henger sammen med de fleste helseplagene vi har, slik at du også kan ta trygge og gode valg for akkurat din kropp.

Det du trenger for varige resultater 

Maten i kurset er ikke bare en fryd for øyet, magen og alle smaksansene, men den inneholder viktige næringsstoffer som støtter alle kroppens hormonsystem, viktige organer og energi produksjon i alle cellenes "kjernekraftverk".

Dette får du i Regnbue Metoden:

 

💻 8 moduler med nye video-leksjoner annenhver uke

Få kunnskap som vil gi deg trygghet til å gi kroppen akkurat hva den trenger for din transformasjon

🧾 Guider og verktøy for enkel gjennomføring

Handlelister, oppskrifter og tips for raske resultater

🗒 Cheat sheets

Oversiktlige referanse plansjer over de viktigste punktene for å gjøre det enkelt å finne tilbake i ukens innhold

💻 8 Live gruppe-coachinger

Får å få hjelp til å overkomme små eller store utfordringer du føler du møter på underveis, så du aldri føler deg alene

💻 Privat nett-samfunn

Oppfølging og mulighet for justeringer, tips og råd daglig, for kontinuitet og motivasjon gjennom hele uken.

👩🏼‍❤️‍💋‍👩🏽 Live coaching to ganger i måneden

Live Zoom møtene er hver 2. og 4. mandag i måneden kl.19:00-20:00. Har du ikke anledning å være med, kan du sende inn spørsmål på forhånd, å se opptak senere, når det passer for deg.

💻 Momentum Medlemskap

Tilbud om videre medlemskap i “next level"- gruppen for de som har gjennomført kurset, inklusiv tilgang til alle kurs i tillegg til månedlige Live Tema Webinarer og Q&A,  annenhver mandag 1. og 3. mandag kl. 19:00-20:00 hver måned.

Ta tilbake kontroll over kropp og sinn, å få helsen tilbake allerede denne våren

Grip tilbudet nå

Dette gjør vi sammen - så du er aldri alene

Små skritt

Du har hele 8 å rydde i gamle vaner sammen og hvilken rekkefølge du gjør ting i, er avgjørende for å klare å gjennomføre på lang sikt.

Hjelp hele veien

Du får persontilpasset oppfølging uke for uke. Felles live gruppe-coaching hver uke og daglig kontakt i facebook gruppen vår.

Fellesskap

Samhold og tilhørighet er viktig for gjennomføring av nye vaner. Det føles godt å vite at vi er flere som har det på samme måte, at vi ikke er alene om det vi strever med.

Bli med

8 steg gjennom tarm, kropp & sinn

HVIT - renhet

Heldigvis er det ikke bare våre gener som styrer vår skjebne. Så mye som 85-95% er styrt av vår livsstil og miljøet vi omgir oss med. Genene vår har heller ikke forandret seg på de siste hundre årene, så hvorfor får vi da så mange flere helseplager og matintoleranser i dag enn det våre for-fedre og mødre gjorde?

Mange sliter særlig med hvit mat som inneholder mange gode prebiotiske fiber og svovelholdige forbindelser, og har kanskje kuttet ut mye av denne viktige maten. Lær å støtte tarmen og biokjemine din så du kan begynne å innføre denne tarm- og leverstøttende maten igjen.

RØD - trygghet

Stadig flere sliter med for lite magesyre, forstoppelse eller problemer med å fordøye maten skikkelig. 

Rød mat er spesielt viktig for binyrene (som skiller ut stresshormoner) og for helt essensielle bakterier i fordøyelsen, men mange med matintoleranser vegrer seg for å spise disse viktige røde frukt og grønnsakene, fordi de kan trigge matintoleranser, spesielt i nervesystemet. Få verktøyene du trenger for å innføre de ekstremt helsebringede rødfargene igjen for å komme raskere dit du vil være, uten stress og matfrykt for disse viktige næringsstoffene.

ORANSJE - hormonbalanse

Vet du at blodsukkerhormonene våre rår over s3xhormonene dine. Og vet du at uten nok av de livsviktige fettløselige vitaminene, sliter vi med å lage nok hormoner. Og uten de svovelholdige forbindelsene i maten (som du lører om i hvit modul) så kan ikke kroppen lagre hormonene slik at de kan bli brukt når de trengs. Dette gjelder også kolesterol (derfor kan det forbli som "dårlig" kolesterol i blodårene) og D-vitaminer som også er en form for hormoner.

Faregstoffene og fettsyrene vi får fra orange mat kan også være utfordrende for mange å få nok av, men ikke etter denne deilige kursmodulen!

GUL - indre glød

Gule grønnsaker, frukter, røtter og krydder spiller en veldig stor rolle for å dempe inflammasjon, ikke bare i tarmen, men i hele kroppen.

Noen gule matvarer kan har også de egenskapende at de kan bekjempe antibiotika resistente bakterier og sopp i tarmen, men mange med matintoleranser vegrer seg for å spise disse utrolig nyttge og næringsrike matvarene. Lær å innføre de glødende gule gullskattene igjen, uten å være redd for å bli dårligere av de.

GRØNN - sirkulasjon

Hvis du føler at kroppen "holder på alt", så er det kanskje akkurat det den gjør? Når leveren din ikke har alle næringsstoffene den trenger for å sortere ut "avfallstoffene", kan alt fra "brukte" hormoner til giftstoffer og gallesyrer ende opp med å gå tilbake til leveren i retur, i stedetfor å bli med svette, urin eller avføring ut.

På denne måten blir du på en måte "forgiftet" innenfra på ny. Kroppen kan da gå i forsvar med å sørge for at du for eksempel ikke går ned i vekt, siden det er i fettet disse avfallstoffene oftest hoper seg opp. I denne grønne modulen lærer du om hvilke grønne planter og næringsstoffer som støtter galle og tarmen å sortere riktig, for bedre sirkulasjon i hele deg.

SJØGRØNN - energi

Denne modulen er veldig spennende, for nå ser du nok sammenhengene på en helt ny måte, for hvordan både fordøyelsen, blodsukker- og stresshormoner faktisk styrer farten på forbrenningen din også.

Det er ikke slik at noen er født med rask forbrenning, mens andre er født med treg forbrenning. Forbrenningen er styrt av det vi kaller metabolsk biokjemisk balanse, og denne kan du lære å påvirke med mange små og viktige tiltak, som du vil kunne føle gir raske resultater for mer energi. 

Forbrenningen er også veldig følsom for mangler av det vi kaller spormineraler, så i denne modulen sørger vi for at du også får på plass nok av alt fra vann og elektrolytter til jod.

INDIGO - innsikt

Dette er modulen for skikkelig dybde og spenning i hjernen og nervesystemet. Du lærer å bli sikker på at du spiser nok protein for å sørge for bedre fokus, god hukommelse og for å kunne lage de gode følelsene (signalstoffer = emosjonelle molekyler). 

Men vel sså viktig skal du lære å støtte det du må ha på plass for å bryte ned alle signalstoffene kroppen ikke trenger lenger, slik at de ikke hoper seg opp å lager alt fra histaminintoleranser til tankespinn. (Histaminer er også signalstoffer).

Siden indigo mat er ekstra viktig for hjernen, skal vi også fråtse i rød-lilla og indigo mat, som du kanskje ikke har turt eller husket å spise så mye av på lenge.

LAVENDEL - intuisjon

Magefølelsen står i fokus i denne siste og kanskje mest "mystiske" uken. I magen vår har vi et helt eget nervesystem, også kalt det enteriske nervesystemet, som er sterkt involvert i irritabel tarm og matintoleranser. Det sender mer enn dobbelt så mange "molekyler av følelser" til hjernen enn omvendt, så "vår andre hjerne" i magen må vi lære å lytte til.

Melatonin, signalstoffet for søv, er også et slikt molekyl som dannes fra "lykke-hormonet" serotonin som vi lager aller mest av i tarmen. Heldigvis sover de fleste i kurset mye bedre etter disse spennede ukene sammen, men i denne modulen vil du likevel lære om alle urtenes helende effekter og beroligende egenskaper, slik at du også kan finne din favortitt-urt eller eteriske olje etter behov.

🌈 Nå er det din tur!

Er du klar for din nye oppgradering? 

Betal med kort nå

9 700,-

Populær

 • 16 uker med nye undervisnings videoer annenhver uke
 • 8 gruppetimer på Zoom annenhver uke med direkte coaching
 • Oppfølging i lukket Facebook gruppe for spørsmål som dukker opp underveis, i mellom Zoom møtene
 • Online kurs- og medlemportal
 • Start når du vil
 • Liten og tett personlig gruppe
 • Persontilpasset råd og veiledning
 • Mulighet for å kjøpe 1-til-1 konsultasjoner underveis eller senere
 • Jeg hjelper deg å se over blodprøver du ønsker at jeg skal se på for deg
 • Tilgang til kurset og facebook gruppe i ett år
 • Tilbud om medlemskap i fellesskapet "MOMENTUM" etter kurset
 • Mulighet for delbetaling over 6-36 måneder med Klarna Express Checkout
 • 14 dagers angrefrist

Betal med kort nå

KURS + 1 år medlemskap

14 900,-

Best pris

 • 16 uker med nye undervisnings videoer annenhver uke
 • 8 gruppetimer på Zoom annenhver uke med direkte coaching
 • Oppfølging i lukket Facebook gruppe for spørsmål som dukker opp underveis, i mellom Zoom møtene
 • Online kurs- og medlemportal
 • Start når du vil
 • Liten og tett personlig gruppe
 • Persontilpasset råd og veiledning
 • Mulighet for kjøpe 1-til-1 konsultasjoner underveis eller senere
 • Jeg hjelper deg å se over blodprøver du ønsker at jeg skal se på for deg
 • Tilgang til kurset og facebook gruppe i ett år
 • Ett års medlemskap i fellesskapet "MOMENTUM" med temamøte og coaching 2 x pr. måned
 • Mulighet for delbetaling over 6-36 måneder
 • 14 dagers angrefrist

Betal med kort nå

Hva sier de som har vært med før deg?

Hilde

Takk for veldig bra program Bente! 

Jeg lærte masse og har fått mer energi og mye bedre fordøyelse med dine gode oppskrifter! God og nerdete undervisning om hva ulik mat hjelper deg med.

- Anbefales!"

Heidi

"Jeg har blitt kvitt søtsug, betennelsen i hælen, humørsvigninger og hetetokter. 

Søvnen er også mye bedre. 

Vi gleder oss til å lære mer og fortsette det gode sporet du har fått oss inn i.

Tuusen takk!

Helene

"Det beste er at opplegget passer for hele familien og at det er nok mat.

Jeg har spist mer enn før uten at det har påvirket vekten i feil retning.

Jeg har fått mer energi, søtsuget er borte og kroppen fungerer”.

 

Bli med du også

Du trenger ikke å være den som 

 

🧻 sliter med magen

❌ har mange matintoleranser

🥱 alltid føler deg sliten

😯 føler deg engstelig

👀 sliter med nattesøvnen

 🦠 har lett for å bli syk

😥 har hormonelle plager

🥺 veier for mye

🥵 sliter med kroniske smerter

😶‍🌫️ følelse av bomull eller tåke i hodet

😳 blir lett overveldet, stresset og glemsk

Ikke utsett deg selv mer

Jeg vet hvordan du har det.

 

De siste 12 årene med kronisk inflammasjon, autoimmunitet, oksalat-, histamin- og matintoleranser i familien har vært utfordrende. Bare det å navigere i jungelen av kostråd var vrient, så jeg skjønte at kunnskap var nøkkelen til å forstå alle sammenhengene bedre. Derfor utdannet jeg meg til ernæringsterapeut med spesialisering innen funksjonell medisin, epigenetikk og metylering.

For å kunne hjelpe flest mulig har jeg laget et online-program til deg, som jeg selv skulle ønske fantes da jeg søkte hjelp for gutta mine og for meg selv, så du skal slippe å gjøre alle feilene vi gjorde og som jeg ser veldig mange gjør.

Det å få en ferdig og utprøvd metode med steg for steg, vil spare deg for mye unødvendig slit, kostnader og omveier til å komme dit du ønsker.

Først når du vet årsak og forstår hva akkurat din kropp trenger, vil de gode resultatene bli varige.

Les mer om meg her
Dette programmet passer godt for deg som 

 

🧩 føler du gjør mye riktig, men likevel ikke får de resultatene du forventer.

🧩 kan litt eller mye om sunn mat, men vil lære mer om hvordan den påvirker alt fra celler til bakterier.

🧩 har en eller flere matintoleranser i familien.

 🧩 har en eller flere autoimmune sykdommer i familien.

🧩 synes det er vanskelig å forstå hva som er riktig mat for akkurat din kropp.

🧩 har lyst til å forsøke noe nytt.

🧩 sliter med å få i deg selv, barn eller ungdom nok grønnsaker. 

🧩 synes det er utfordrende å få i deg nok protein i løpet av dagen og hva som er nok protein

💕 eller bare har lyst til å henge med en herlig og motiverende gjeng, for å lære masse nytt og spennende om kropp, sinn og mat!

PSRegnbue Metoden egner seg ikke for deg som ønsker kun vegansk kosthold

Bli med

Mat som medisin

Body & Mind - Mind your Body

Regnbue Metoden er også inspirert av de 5000 år gamle øst indiske Chakraene, som kobler sammen næring og farger for både kropp og sinn, gjennom å støtte hvert enkelt organ i en spennende og symbiotisk rekkefølge.

Chakra betyr i følge sanskrit «livshjul» og regnbuens farger styrer hver sin Chakra. Disse energi hjulene regulerer energitilførsel og åpner og lukker seg alt ettersom hvordan vi bestemmer oss for å handle og føle.

Har du emosjonelle blokkeringer som bidrar til uheldige vane mønstre, er det veldig viktig også å ta tak i disse, for å klare å løse opp i årsakene til dine symptomer.

Da jeg oppdaget hvordan fargene i maten vi spiser også påvirker forskjellige systemer i kroppen, i samsvar med hvordan chakraene er organisert, ga dette meg en helt ny dimensjon og inspirasjon for å sette sammen maten vi trenger å spise mer av💖

I Regnbue Metoden har jeg satt sammen mye av det jeg har lært og erfart til et system tilpasset vestens tradisjonelle medisin, med mat i alle regnbuens farger.

Kurset og metoden er bygget på evidensbasert forskning.

Vi følger maten ikke bare fra "jord til bord", men helt til do.

Sammen går vi i dybden på hvordan fordøyelsen påvirker de viktigste organene, og hvordan dette påvirker helsen vår på enormt mange forskjellige plan, som kommer til å gi deg mange a-ha opplevelser over hvorfor du ofte føler deg som du gjør.

Regnbue metoden er en veldig inspirerende og morsom måte å gjøre små endringer på, som tar vekk matfrykt og gir mer matglede, for både store og små.

 

Bli med
🌈 Følelser, fenoler og fiber forandret alt for meg!

 

Da ble tenåringsguttene mine ble syke, den ene etter den andre, valgte vi å ta noen viktige grep for at de skulle slippe å leve på sterke medisiner, og kunne fortsette sine aktive liv med venner og toppidrett. 

Stress, forurensning og dårlig matkvalitet er et stort problem for de fleste av oss. Aldri før har vi mennesker slitt med mer inflammatoriske livsstilssykdommer, histamin- og matintoleranser enn vi gjør i dag.

Mange ønsker å gjøre endringer, men ender ofte opp med både matfrykt og en enda mindre variert meny enn før.

Først da jeg begynte å fordype meg i følelser, fenoler (plantenes magiske kjemikalier og farger), fiber, vitaminer og ikke minst mineralene, var det at resultatene viste seg raskt og kjøkkenet ble vårt "apotek"!

(Du kan lese mer om bakgrunnen min her)

Bestill en GRATIS samtale her for å finne ut om Regnbue Metoden kan hjelpe deg

 

Er du fortsatt usikker på om Regnbue programmet er for deg? 

Ta en titt her

OFTE SPURTE SPØRSMÅL