Bli med
🌈 JA, dette vil jeg høre mer om

Fra overveldet og dårlig fordøyelse til matglede og fornøyelse

Jeg gleder meg til å dele med deg hvordan alt henger sammen så du kan:

Fikse fordøyelsen

Finn ut hva som er de vanligste 3 årsakene til mat-intoleranser, irritabel tarm, oppblåsthet og inflammasjon i tarmen.

 

Lette på hjernetåken

Når hjernen ikke lager god nok energi, så klarer ikke hjernecellene å fungere så godt, og uten nok protein og noen ekstra viktige vitaminer, er det vanskelig å tenke klart.

Lage god energi

Cellene MÅ ha mange livsviktige stoffer i tillegg til protein, fett og karbohydrater, fra maten vi spiser. Lær mer om hva du skal telle istedenfor kalorier.

 

🌈Ikke gå glipp av denne kvelden

Aldri mer diett!

Selv som ernæringsterapeut, med utallige studie timer om alt som kroppen trenger for å blomstre, har jeg prøvet å feilet mye på min vei.

Noe fungerte en stund, men hverken guttene mine eller jeg kom helt i mål.

Plutselig kunne symptomene snu seg for bare å bli enda flere og verre, selv om vi gjorde alt “riktig”.

Har du også endt opp med kompliserte dietter for å bli kvitt alt fra mageplager, lekk tarm, betennelser til uforklarlige matvarereaksjoner?

Det var først da jeg dykket enda dypere inn i biokjemien at jeg forsto hvordan svarene ligger i oss selv, ja faktisk i cellene våre, fordi det er de som danner alle vev, organer og systemer i kroppen!

Først når kjernekraftverkene inne i cellene klarer å danne ren energi uten å "forurense oss selv innenfra", vil kroppen komme i balanse og ha nok energi.

Bente Braathen, Ernæringsterapeut & Helsedetektiv

Med deg på her ✨

"Maten du spiser har desidert størst innvirkning på hvordan genene dine kommer til utrykk".

- Jeff Bland, IFM

GRATIS LIVE FOREDRAG

MANDAG 19 FEBRUAR KL. 20:00

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

 

 

 

 

Aldri mer diett!

Sliter du med mageproblemer, mental stress og lav energi?

La meg fortelle deg, det er IKKE din feil. Og det er ikke fordi du ikke forsøker hardt nok. Kanskje er feilen at du forsøker for hardt? Å kutte ut viktige matvarer uten å erstatte dem på riktig måte kan være en del av problemet.

Ta for eksempel melk, som mange forsøker å bytte ut med alternativer som havremelk eller mandelmelk, i håp om å få mindre mageplager eller inflammasjon i kroppen, som inneholder lite av de viktige næringsstoffene som kalsium og fettløselige vitaminer, vi blant annet finner i meieriprodukter. Derimot inneholder de så mye sukkermolekyler at de heller burde vært kalt juice.

Er det gluten du vil unngå, er det lett å ende opp med korn og grønnsaker som er fulle av andre antibeitestoffer, som for eksempel oksalater, som kan irritere tarmen enda mer enn gluten. For ikke å snakke om hvordan det kan hope seg opp som nyrestein eller i andre kjertler, ledd og vev.

Å kutte ut matvarer kan lindre noen symptomer, men det løser ikke problemets rotårsak. Matintoleranser er et tegn på at du har lekk tarm, og da er det lekk tarm du må behandle.

Når vi fokuserer på det du trenger mer av i stedet for mindre av vil den onde sirkelen endelig kunne snu, slik at du kan få helsen tilbake”

Bente Braathen,🕵🏼‍♀️ Din helsedetektiv& Ernæringsterapeut

Med deg på her ✨