GRATIS

Regnbue Boost

🌈 7 dager til en 

happy & fargeglad tarm 

Bli med på en fargerik uke

GRATIS

Regnbue Boost

🌈 7 dager 

til en 

happy & fargeglad tarm 

for store og små!

BLI MED

💌 Noen tilbakemeldinger fra challengen:

"Jeg elsker hvordan du kobler matfarger til både fysisk og psykisk helse. Det har gitt meg en helt ny forståelse og motivasjon for å spise mer farger."

- Nina

"Det er utrolig hvordan små endringer kan gjøre så stor forskjell. Takk for å ha gjort sunn spising gøy og spennende!"

- Sara

"Takk for denne fantastiske utfordringen! Jeg har oppdaget nye favorittfrukter og grønnsaker som jeg aldri har prøvd før."

- Monika

Matfargene er og blir gamechangers for meg!

Da jeg oppdaget matfargenes betydning i kroppen vår, fikk vi ikke bare bedre fordøyelse og helse på en enkel måte, men det ble morsommere både å handle og lage mat.

 Du vil motta en mail fra meg hver dag i 7 dager, hvor jeg forteller deg noen fun-facts om hvorfor det er lurt å spise dagens farge og litt om hva denne fargen betyr rent fysisk, men også mentalt for oss.

Til slutt vil du også få et samlet hefte med inspirasjon till mat i forskjellige viktige farger som du finner i matbutikken nær deg.

- Bente, Funksjonell medisinsk Ernæringsterapeut

🍅🍑🍋🍏🫐🍆🧄

Vet du at bakteriene i tarmen din har favorittfarger?

Det er faktisk slik at noen bakterier liker det røde i for eksempel tyttebær, mens noen andre bakterier liker gylne farger fra solgul frukt?

Noen farger og plantekjemikalier blir brukt som en "fotball”, et signalstoff som mikrobene passerer til hverandre for å signalisere med immunceller i tarmen! 

Ganske kult, ikke sant? Spiser du mye “beige” mat, blir det fort mindre morro i tarmen!

Studier viser at helsegevinsten ved å få i seg minst 30 forskjellige planter i løpet av en uke øker helsegevinsten enormt!

Likevel viser det seg at kun 20% av oss klarer 5 om dagen, og at det er svært lite variasjon hos de fleste av oss. 

Klarer du å få i deg de anbefalte 5 om dagen?

Hiv deg med på gratis Regnbue-Boost, å la deg inspirere til å spise minst 7 forskjellige farger denne uken, fordelt på minst 30 forskjellige planter! 

Hva er din yndlings matfarge?
YES, dette blir gøy!