JULE-WORKSHOP

 

Fermenter din egen surkål til jul

 

🌟Lær å fermentere kål🌟

Lag din egen levende julekalender! 

🌟 BLI MED PÅ LIVE JULE-WORKSHOP🌟

NÅR: Mandag 27. november kl. 19:00

HVOR: Hjemme på ditt eget kjøkken

🎁 GRATIS 

5 helseeffekter fra fermentert surkål:

 

  • Styrker immunforsvaret
  • Fremmer god fordøyelse
  • Beskytter mot mat- og histaminintoleranser
  • Bidrar til bedre humør og mental helse
  • Beskytter mot kreft, spesielt i tarmen og hormonelle kreftformer
✨ JA - hold av plass til meg
Jeg vil vise deg hvordan du enkelt kan lage din gode og helsebringende probiotiske surkål til jul i år. 

 

✨Når du melder deg på vil du motta en e-post med en liten liste over hva du kan kjøpe inn til workshoppen, så du har det lille du trenger i hus i god tid før vi møtes. 

✨Det er veldig enkelt og lite som trengs, kun et kålhode og litt godt havsalt egentlig! 

✨Du kan stille så mange spørsmål du vil underveis, jeg skal forsøke å svare på det jeg kan, om bakterie-livet i tarmen, og i krukker og kar.

✨Er du usikker på om du gjør ting riktig, kan du sette kameraet ditt på surkålen som du lager, så kan jeg se den direkte å svare deg underveis, samtidig som du ser hvordan min surkål tar form.

✨Det vil ikke bli gjort opptak, så du trenger ikke å være redd for å komme på film!

✨Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil lage hvit eller rød surkål.

✨Du vil også få med noen flere oppskrifter på populær fermentert mat, som ketchup, salsa, rødbeter og rødløk. Hvis vi får tid kan vi lage syltet rødløk også!

✨I dagene og ukene frem til jul, kan vi fortsette å snakke om, vise og stille hverandre spørsmål om fermenteringsprosessen i en lukket facebook gruppe, du kan bli med i hvis du vil.

 

PROBIOTISK MAT HAR VÆRT EN VIKTIG BRIKKE FOR MIN FAMILIE OG MEG,

FOR Å TA HELSEN TILBAKE!

Da barna ble syke èn etter èn med innflammatorisk tarmsykdommer og følgesplager etter både antibiotikakurer og hjernerystelser, tok vi raskt tak i kosten.

Probiotisk mat var noe vi tidlig skjønte at vi trengte mer av, for å få raskere resultater og et godt immunforsvar.

Vi startet med hjemmelaget yoghurt, før vi ble hektet på Kombucha, surkål, rødbeter og løk. Nå kan vi ikke leve uten.

Jeg brenner for at også du skal få oppleve hvordan det er å ta livet tilbake og føle deg mer energisk og ha god fordøyelse også gjennom all julematen!

Her kan du lese mer om meg og min akademiske bakgrunn hvis du ønsker, eller best av alt, meld deg på så blir vi litt bedre kjent!

MELD DEG PÅ 👇🏼

🌟JULEWORKSHOP🌟

 

 

 

 

Bli med i lukket facebook gruppe

LIVE JULESURKÅL-WORKSHOP

JULE-WORKSHOP MANDAG 27 NOVEMBER KL. 19:00

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

PS.

Hvis du sliter med veldige histaminintoleranser, anbefaler jeg deg å være med på kurs, og få persontilpasset oppfølging før du begynner å spise mer fermentert mat.

Sjekk ut Regnbue Metoden min her, for å jobbe med meg.

Hvis du er i tvil om du kan ha histamin intoleranse, ta selvtesten her.

Histamin og oksalat selvtest