GRATIS

7 dagers

Regnbue Challenge

Yes, jeg er med

 

 

 

 

  

GRATIS

🌈 7 dagers

Regnbue Challenge

Yes, jeg er med

🍎🍊🍌🥦🫐🍆🧄

Vet du at bakteriene i tarmen din har sine yndlingsfarger på frukt og grønnsaker? 

 

Har du?

Det er faktisk slik at noen bakterier liker det røde i for eksempel tyttebær, mens noen andre bakterier liker gylne farger fra solgul frukt?

Noen farger og plantekjemikalier blir brukt som en "fotball”, som mikrobene passerer til hverandre for å signalisere med immunceller i tarmen! Ganske kult, ikke sant? Spiser du mye “beige” mat, blir det fort tregt i tarmen, for å si det sånn!

Studier viser at helsegevinsten ved å få i seg minst 30 forskjellige planter i løpet av en uke øker helsegevinsten enormt! Ikke bare de fem samme hver dag! Likevel viser det seg at kun 20% av oss klarer 5 om dagen, juice eller ei!  

Klarer du å få i deg de anbefalte 5 om dagen?

Hiv deg med på gratis Regnbue-Challenge, å la meg inspirere deg til å spise 7 forskjellige farger denne uken, fordelt på minst 30 forskjellige planter! 

Jeg er klar! Er du?

YES, dette blir gøy!

Du vil motta en mail fra meg hver dag i 7 dager, hvor jeg forteller deg noen fun facts om hvorfor det er lurt å spise dagens farge og litt om hva denne fargen betyr rent fysisk, men også mentalt for oss! 

Du får en pdf med inspirasjon til mat i 7 forskjellige viktige farger som du finner i norske butikker! 

Få med deg hele familien, store og små, og sørg for at kroppen får seg en skikkelig regnbue-rens for masse energi nå i høstmørket!