HVORDAN SPISE 7 OM DAGEN LEKENDE LETT MED

 

REGNBUE PROTOKOLLEN 

 

FÅ METODEN SOM ENDRER LIVET DITT!

HVORDAN DU TENKER, FØLER OG HANDLER RUNDT MAT!

 

 

✨JA TAKK

Se for deg livet ditt med....

 

✨god energi dagen igjennom

✨mat frihet, uten cravings og søtsug!

✨flat mage som spiller på lag

✨motivasjon og jevnt humør

✨god nattesøvn uten bekymringer

✨sterkt immunforsvar

✨ren, fyldig og myk hud

✨hormoner i balanse

vekt du kan trives med

✨stamina og gnist

✨smidige ledd og muskler

✨god fokus og hukommelse

Du kan komme igang med ditt nye liv allerede fredag 17 september.

Da åpner kurportalen og første Zoommøte er mandag 20 september 20:00

NB! Resten av zoom møtene vil foregå på tirsdager.

Påmeldingsfrist er søndag 20 september 23:59

Du trenger ikke lenger...

 

✨alltid føle deg sliten

✨slåss mot søtsug dag ut og inn

✨å se gravid ut hver kveld

✨føle deg nedfor og motløs

✨å ligge våken natt etter natt

✨å bli syk hele tiden

✨se eldre ut enn du er

✨hormoner som hoper seg opp

å veie for mye

✨å være tiltaksløs og slapp

✨stive ledd og muskler

✨å være glemsk og ha tåkehode

 

 

Body & Mind Medicine

Da ble tenåringsguttene mine plutselig ble syke, valgte vi å ta noen viktige grep for at de skulle slippe å leve sine liv på medisiner. Dette ble livsendrende for hele familien og sammenhengen mellom mat og helse, både for kropp og hode, ble veldig klart.

På den tiden var det ikke så lett å finne god informasjon om hvordan spise for å dempe inflammasjon eller reversere sykdom. Jeg satte meg på skolebenken for å lære mer om sammenhengene og mekanismene i kroppen, så jeg skulle klare å ta gode valg for familien min.

I dag er jeg utdannet funksjonellmedisinsk ernæringsterapeut og jeg brenner for å hjelpe andre, aller helst før de har havnet i samme situasjon, men tarmsykdommer, autoimmune sykdommer eller rett og slett for tidlig aldring som blir mer og mer vanlig i dag. I dag ser vi barn og unge med “gammelmanns” sykdommer og det skal ikke være nødvendig.

Vi lever kanskje lengre enn tidligere generasjoner, men lever vi ikke bedre. I dag er degenerative sykdommer som Alzheimer og Parkinson svært utbredt blant våre eldre, og forekomstene øker for hvert eneste år. Vi kan ikke sitte på gjerde å vente på enda en medisin som kun demper symptomer, vi må ta ansvar selv ved å forebygge og passe godt på helsen vår.

Dette 8 ukers kurset er unikt, fordi det tar deg gjennom hele deg på en “body & mind” helhetlig måte. Først når vi jobber side om side med både matvaner og tankesett kommer de gode resultatene.

Her kan du kan lese mer OM MEG eller min faglige BAKGRUNN.

Bli med på GRATIS Webinar om fargenes betydning

Karianne

"Jeg skulle ha tatt dette kurset for mange år siden! ReBoost har hjulpet meg til å bli bevisst på hvor viktig det er med riktig kosthold og hvilken effekt det har på hverdagen. Ville aldri vært foruten🙏🏻 🌟".

Madeleine

"Hvis du er ute etter en quick fix er ikke dette kurset for deg. Vi snakker varige endringer - for livet. Jeg opplever langt bedre fordøyelse og hele familien spiser regnbuen i hverdagen nå. Bente er helt rå! Anbefales på det varmeste!"

Kari

"Jeg har fulgt ReBoost i vinter som har gitt meg mindre søtsug, mer energi og jeg føler meg mindre oppblåst. Dette kurset kan jeg virkelig anbefale, helhetlig og med endringer som gjør at det blir varig forandring"

Ja, dette vil jeg også

Dette passer for deg som...

 

✨føler du gjør mye riktig, men likevel ikke får de resultatene du forventer

✨savner den energien du pleide å ha

✨føler at livet er styrt av neste måltid eller snack

✨har en mage som ikke spiller på lag eller har irritabel tarm (IBS)

✨sparer på klær som er blitt litt for små, fordi du vil tilbake der du engang var

✨ønsker å få tilbake litt mer spenst og glød i huden

✨føler deg nedstemt og lei uten en spesiell grunn

✨sliter med nattesøvnen

✨føler at hormonene er høyt og lavt

✨har lett for å bli syk eller har en autoimmun sykdom

✨synes det er vanskelig å forstå hva som er riktig mat for din kropp

✨spiser sunt, men ønsker å optimalisere helsen enda mer

✨er villig til å forsøke litt nytt, bryte noen gamle tankemønstre og vaner

✨ønsker å kunne ta raskere beslutninger og action i livet

✨er klar for å finne tilbake til den du er ment å være!

Ja, dette er midt i blinken for meg

Jeg har vært der selv...

Jeg har gått til sengs så mange ganger med mage like stor som da jeg var gravid i 4 måned. 

Stuptrett, men likevel for oppspilt i hode til at jeg fikk sove om natten. Våknet om morgenen med hodepine og siv verkende kropp, og mest lyst å dra dynen over hode og bli der.

Det har vært en lang reise gjennom de siste 12 årene, med mye prøving og feiling. Det var utfordrende å navigere i jungelen av kostråd og ikke alltid like lett å gjennomføre, selv om jeg vet hva som er viktig for oss. Særlig når energien er som et flatt batteri. 

Dette kurset har jeg laget til deg, så du også kan få livet ditt tilbake så raskt som mulig eller optimalisere på en veldig effektiv måte. Dette er kurset jeg skulle ønske fantes da jeg selv søkte hjelp.

Du trenger ingen diett, bare god gjennomføring!

Du har kanskje prøvd å spise sunnere eller gå ned noen kilo mange ganger før, uten at det har gitt deg varig resultat. 

Det kan være vanskelig å gjennomføre for veldig mange, fordi det krever nye vaner og mønstre hvor vi må tenke nytt og da faller vi lett ut, i en hektisk hverdag.

Slankekurer bremser forbrenningen din og øker sulthormoner og du ender opp med å legge på deg enda mer hvis du begynner å spise "normal" igjen. 

Å spise sunt er utfordrende fordi vi er utsatt for så mange fristelser og uten å ha riktige næringsstoffer i bunn til å hjelpe deg, er det nesten umulig å få det til, selv med sterk vilje.

Og hva er egentlig sunt? Kostrådene er mange og forvirrende. Når du lærer  noen viktige sammenhenger i kroppen vil du lettere forstå hva som er sunn mat for deg, som gjør det lettere for deg å velge sunn mat.

Sammen tar vi en uke av gangen...

Hver uke åpner det en ny og spennende farge uke, med læring og inspirasjon som du kan ta til deg i eget tempo så det passer for deg.

KLAR - I denne første uken har vi fokus på miljøpåvirkninger, som påvirker genene våre negativt, som tidlig aldring og sykdom.

Vi rydder i kjøleskap, kjøkkenskuffer, lager gode handlelister, tar en titt på omgivelsene, hva vi bruker av egenpleie. Vi sørger for “redox before detox” og som betyr å støtte kroppen i å redusere oksidativt stress før vi begynner avgiftning, som du vil lære betydningen av gjennom hele kurset.

Du lærer hvordan du skal oppdage skjulte sukkermolekyler i maten, som hvitt sukker, hvitt mel eller hvit modifisert stivelse!

TRYGGHETDenne uken vil du forstå viktigheten av magesyre, lære om du har nok magesyre, og hvordan du kan stimulere til nok magesyre selv, som igjen påvirker resten av all fordøyelse.

Under stress stopper all fordøyelse opp også magesyre og vi overforbruker mange livsviktige vitaminer og mineraler. Kroppen må ha ro og trygghet for å regenerere og for å stå imot sykdom.

Du vil lære om maten som styrker deg til å stå imot stress bedre i en hektisk hverdag.

BALANSEDenne uken skal du lære om en av nøklene til god helse og vektkontroll, insulin og blodsukker, som ikke bare styrer og påvirker energi og fettlagring, men kan også overstyre sexhormoner, stresshormoner, leverfunksjon, stoffskifte og kroppens sirkulasjon.

For å temme det umettelige suget etter raske karbohydrater må vi erstatte disse med riktig mat til riktig tid for å holde blodsukkeret jevnt. Du vil lære om hvorfor det ikke nytter å telle kalorier, fordi alle kalorier er ikke like. 

Orange mat i denne uken hjelper deg å balansere blodsukker og hormoner, som er avgjørende for å holde vekten og holde oss unge og friske.

GLØDVelfungerende fordøyelse og tarmfunksjon, er essensielt for helsen og immunforsvaret. Inflammasjon og autoimmunitet henger tett sammen lekk tarm og ubalanser i tarmfloraen. I gul uke vil du lære om hvordan du skal ta vare på din gode tarmflora og hvordan du best reparerer lekk tarm. 

Gul mat er immunstyrkende og inneholder mye antioksidanter, i tillegg til noen viktige fordøyelsesenzymer vi ikke kan lage selv, så du kan gløde innenfra!

STYRKE - Denne uken styrker vi immunforsvaret ytterligere gjennom kroppens sirkulasjonssystem. Matintoleranser kommer ofte fra ufordøyd mat som slipper gjennom en lekk tarm hvor maten påvirker både sirkulasjonen og lymfesystemet, og i dag vet vi at det er sammenheng mellom hjerte- og karsykdom og inflammasjon fra tarmen. 

Grønn mat er viktig for godt oksygenopptak og velfungerende immunsystem. Du vil lære ting om grønn mat, som gjør at du aldri vil gå en dag uten igjen.

ENERGII denne sjøgrønne uken retter vi fokus på stoffskifte og samspillet mellom skjoldbruskkjertelen og de andre organene i fordøyelsen og hvordan lavt stoffskifte ofte er et resultat av ubalanser i systemene vi har vært igjennom i ukene før sjøgrønn. 

Maten du lærer å lage denne uken inneholder spesielt viktige mineraler for forbrenningen og kommunikasjonen i mellom binyrer, lever, tarmen, hjernen og skjoldbruskkjertelen.

INNSIKT - I denne spennende indigo uken, skal du lære hvordan maten påvirker konsentrasjon og humør! Hvordan protein ikke bare er byggesteiner for muskler og vev, men danner viktige aminosyrer som fungerer som signalstoffer i hjernen. Tankene og følelsene våre bruker disse signalstoffene hele tiden og etter denne uken vil du forstå at det er ikke nødvendigvis deg det er noe galt med om du føler deg trist, motløs eller overveldet, men det kan være noe du har spist, eller enda mer sannsynlig, noe du ikke har spist, som du trenger mer av.

INTUISJONDet nest største nervesystemet vi har i kroppen finner vi i magen og det sender ni ganger så mange signaler til hjernen enn hjernen sender til tarmen. Det er et separat eget nervesystem, som ikke styres direkte av viljen og dette kan overstyre sentralnervesystemet for eksempel i stressituasjoner. Det har vel de fleste av oss kjent på magen i en stressa situasjon, og er det vi forbinder med magefølelsen. Bakteriene i tarmen er også nøkkelspillere i kommunikasjonene mellom hjerne og tarm, og denne uken går vi enda dypere inn i tarmens påvirkning av hjernen og omvendt.

Mange med mageplager unngår ofte disse lyse matvarene som du finner i oppskriftene denne siste uken, mest sannsynlig fordi de mangler viktige mikrober som bruker disse matvarene som næring, eller de har feil bakterier på feil sted i tarmen, men etter åtte uker med regnbue mat, er det få som sliter med disse matvarene lengre. 

Så gled deg, til å kunne spise matvarer som løk, hvitløk, ingefær og purre igjen.

YES, dette vil jeg lære mer om

Små skritt

Det tar tid å endre en vane og hvilken rekkefølge du gjør det i er helt avgjørende for å klare å gjennomføre på lang sikt.

Hjelp hele veien

Du får persontilpasset oppfølging uke for uke i felles spørretime med meg og på daglig basis i gruppen vår.

Samhold og tilhørighet

Vit at du ikke er den eneste som har utfordringer og drømmer om et bedre liv. Vi skal heie på hverandre!

Dette får du i kurset

 

⭐️Alt innholdet samlet i en kurs nettportal

⭐️Tilgang når du vil og hvor du vil på PC/MAC, nettbrett eller smarttelefon.

⭐️8 uker med moduler fullpakket med informasjon og leksjoner 

⭐️Åtte live Zoom samlinger -  Spørretimer til hvert tema, hvor du får direkte oppfølging

⭐️ Daglig oppfølging av meg i privat FB gruppe - hvor du får svar hvis du lurer på noe mellom samlingene.

⭐️ Handlelister, oppskrifter til tre gode middager i uken som også passer som rester til lunsj dagen etter

⭐️ Enkle forslag til frokoster

⭐️ Lister over sunne erstatninger

⭐️ Tips til gode kjøp av ferdige produkter du finner i butikken

⭐️ Oversikt over hvor mye næring du trenger for en dag 

⭐️ Nettkurset åpner fredag 17 september

⭐️ Første Live Spørretime er mandag 20 september. NB. Resten av zoom møtene vil være på tirsdager 20:00

MEST populære

4990 kr

Kjøp og betal i dag

Du sparer 560,-

Meld deg på her

DELBETAL over tre ganger

1850 kr

betales i dag

+ delbetaling i oktober og november

Meld deg på her

Bestill nå å få med minikurs i urtebruk og 7 dagers ReBoost matplan gratis!

Medisinske urter og eteriske oljer

Kurset er en guide til medisinske urter du finner i naturen rundt deg og i matbutikken. Du får en forståelse av hvilke urter som kan være fint ved forskjellige symptomer og tips på hvordan du bruker de. Dette kurset har en verdi på 490,-

Jeg vil ha med urtekurset

7 dagers ReBoost Regnbue Rens

En ukemeny satt sammen med handleliste så du enkelt kan ta en ukes ReBoost hvis du føler du sklir litt ut etter ferier og ekstra travle perioder.  Deilige oppskrifter for hele familien. Verdi 290,-

Jeg vil ha med matplan

BLIR DU MED PÅ GRATIS LIVE WEBINAR, VIL DU FÅ ET ENDA MER FRISTENDE TILBUD  FRA MEG!

Påmelding til Webinar

Ikke vær den som….

✨ ikke investerer i egen helse

✨ utsetter det som virkelig betyr noe for deg

✨ som fint kan ta en dyr service på bilen, men ikke på deg selv.

✨ mener at du ikke har tid, når det handler om å planlegge og prioritere

✨ ikke er fornøyd med deg selv og hvordan du føler deg

✨ tror at alle andre får det til, bare ikke du

✨ tenker det er normalt og en del av å bli eldre å ha vondter og begrensninger

Dette vil jeg ikke gå glipp av!

Gjør som disse fantastiske damene som har gitt seg selv denne gaven!

Heidi

"Før vi startet slet jeg med til tider dårligere søvn, søtsug, Plantar fasciitt  (betennelse i hælen), humørsvingninger og hetetokter. 

Etter gjennomført kurs, har vi begge fått store fysiske og psykiske forbedringer og vi er kjempefornøyd med vårt nye kosthold. 

Jeg har blitt kvitt søtsug, betennelsen i hælen, humørsvigninger og hetetokter. 

Søvnen er også mye bedre. 

Vi gleder oss til å lære mer og fortsette det gode sporet du har fått oss inn i.

Tuusen takk!

Helene

“Jeg meldte meg på Regnbue Protokollen" med ønske om å lære mer om hva vi bør spise mer av og hvordan maten virker inn på kropp, humør og energi. Det har vært 8 veldig lærerike uker med mange gode tips og forslag på hvordan vi med enkle grep kan få et mye sunnere og bedre kosthold.

Det beste er at opplegget passer for hele familien og at det er nok mat. Jeg har spist mer enn før uten at det har påvirket vekten i feil retning.

Jeg har fått mer energi, søtsuget er borte og kroppen fungerer”.

Silja

Jeg hadde kommet i en situasjon der jeg følte meg helt utafor, med brainfog, verkende muskler, fatigue og vanskelig for å samle tankene.

Fastlegens omfattende blodprøver viste at alt var normalt.

I kurset fikk jeg herlige oppskrifter som er nøye sammensatt for optimal effekt på helsen og masse kunnskap om små, enkle justeringer jeg kan gjøre i hverdagen.

Jeg er tilbake med energi, hodet på plass, godt humør og jeg har fått en helt ny matglede!"

✨ YES, jeg er med!

KURSET ER IKKE FOR DEG SOM......

✨ mener du ikke har tid akkurat nå, selv om du kan bruke en time på sosiale medier hver dag

✨ tenker at du ikke har råd, når dette er en investering som vil betale seg inn resten av livet

✨ heller vil fortsette å gjøre det du har forsøkt til nå, selv om det ikke gir særlig resultater

✨ er kresen og ikke villig til å forsøke noen nye og spennende matvarer

✨ ikke er enig at hode og kropp "snakker" sammen, og er en helhet

✨ tenker at samhold, støtte og trygghet i et fellesskap ikke er viktig for deg

✨ ikke tror at du innerst inne har potensiale i deg til å bli en enda bedre utgave av deg selv

✨ ikke tror kropp og sinn kan gjøre det utroligste bare du gir deg selv riktige forutsetninger

Jeg vil IKKE være en som ikke tar ACTION!✨!

Ta en titt her for flere spørsmål du kanskje har?

Hvis du fortsatt lurer på noe etter å ha lest gjennom "Ofte stilte spørsmål", så ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ofte stilte spørsmål

Usikker på om Regnbue Protokollen er for deg?

Bestill bli-kjent-samtale

Angrefrist

Er du ikke fornøyd, lover jeg deg pengene tilbake. Send meg en mail innen 14 dager fra du kjøpte kurset og jeg betaler deg raskt tilbake

JA, dette vil jeg teste!