Faktura etter avtale i tilbud

1-til-1 Coaching Pakke

 Dette får du:

  • 8 x 1-til-1 samtaler over 16-26 uker (Tempo er opp til deg og formen din)

  • Detektiv-, for- og etterarbeid inkludert.

  • Analysering og gjennomgang av tester og blodprøver du vil ta, men også de du har tatt tidligere hos andre leger eller behandlere.

  • Vi kan også kommunisere i Coaching portalen, på mail og telefon i mellom timene våre, for praktiske spørsmål som dukker opp underveis.

  • Tilgang til Regnbue Metoden online kursinnhold med innspilte leksjoner, hvor jeg anbefaler deg å se de som er viktige for akkurat deg, slik at vi bruker mindre tid på at jeg forklarer ting i 1-til-1 møtene våre.  

For deg som ønsker tett hjelp for å finne puslespillbrikkene du mangler for å ta helsen tilbake slik du fortjener.

Vi møtes 8 ganger over 3-6 måneder (ca. hver 10-20 dag), slik at du får en jevn prosess og muligheter for å justere raskt underveis.

Sammen legger vi opp en en effektiv og persontilpasset plan så du kan føle deg bra og full av god energi igjen.

Vi går gjennom helsehistorien din, familie sykdommer, vaner, tankesett, både når det gjelder matvalg, men også andre mønstre i livet som kan bidra til å holde deg tilbake. 

Dette er en helhetlig tilnærming for kropp og sinn, som må jobbes med under ett. Med næring du trenger for å øke energi på cellenivå og for å sørge for molekylene som også bygger opp og ned signalstoffene for alt fra hormoner til følelsene dine!  

Blodprøver og funksjonelle tester kommer i tillegg. Dette er en viktig del i å finne frem til hvor i systemet du kan ha ned- eller oppregulerte enzymatiske prosesser, hvor det kan være biokjemiske blokkeringer som gjør at du ikke kommer videre og er viktig for at jeg skal kunne gi deg persontilpasset veiledning tilpasset dine behov, for å komme raskere frem til hva som er riktig næring for akkurat din biokjemi og stoffomsetning, så du skal få optimale resultater på en mest mulig effektiv måte.

Fordi vi alle er veldig forskjellige, har forskjellige behov, har forsøkt forskjellige ting før og har med seg eller vil ha utført forskjellige tester og prøver, vil også pristilbudet variere noe.

Ta kontakt for et tilbud tilpasset akkurat dine behov.

Hvis du har deltatt på kurset tidligere får du 7000,- i rabatt på denne pakkeprisen, og videre tilgang til kursinnholdet. 

PS.

🌈Du kan lese mer om Regnbue Metoden kurset her

Faktura vil bli opprettet, etter at du klikker på Betal med kort nå.
Send meg en epost om du trenger å delbetale opp til et år.
 

Du finner salgsbetingelser her.