I dette online kurset får du god hjelp til å endre ditt kosthold, men viktigst dine tanker – på denne måten skaper du varig endring du lenge har ønsket. 

I løpet av 9 uker får du kunnskapen og verktøyene som du trenger på veien. Nå er det din tur til å lykkes.

Vil du være med?

Les mer om hver modul her:

Sammen bygger vi vaner som varer

Det er umulig å endre varige vaner kun med viljestyrke. En slankekur er et typisk eksempel på viljebasert endring. 

Forskjellen på dette kurset og andre «kostholds- og slankekurs», vil du i løpet av dette kurset lære hvordan du etablerer noen nye vaner, så det blir til valg du tar uten engang å måtte tenke deg om.

Forskning viser at det tar ca. 66 dager å endre en vane. Derfor varer kurset i over 9 uker hvor du får tid nok til å automatisere noen nye gode vaner for varig suksess.

Sammen tar vi en dag av gangen mot vårt nye mål.

 

Ja takk, sett meg på ventelisten

Du vil bli kontaktet når påmeldingen åpner.

Når du sender inn skjemaet kan du få flere gode tips og tilbud på mail. Ønsker du ikke det, kan du enkelt melde deg av ved å trykke avmelding.

Lær hvordan alle kroppens systemer kommuniserer tett

 

Dette er med på å gjøre så symptomer for mange ulike plager kan være nokså like og vanskelig å skille fra hverandre. Det er viktig å finne årsak til problemet, for å finne ut hvor ubalansene har startet, for å kunne ta helsen vår tilbake. 

Har du blokkering i ett system vil det etterhvert kunne forplante seg til andre organer og deler av kroppen. Og ikke minst, hode er faktisk en del av kroppen vår!

Les mer om kurset