Last ned inspirerende

LIVSSTILS

TRACKER

Last ned nå

🍎 🍑 🍋 🥦 🫐 🍆 🧄

Hold deg motivert med effektive vane streaks! 

 

Lei av å falle av etter få uker, hver eneste gang du forsøker å endre en vane?

Med denne livsstils-trackeren vil du spare deg selv for bortkastet tid til vane endringer det ikke blir noe av og samtidig som du gir deg selv en helt gratis investering for livet.

Få tips til enkle vaner som gjør en stor forskjell for helsen din!

Det tar i gjennomsnitt fra 30 til 66 dager å endre en vane, og du velger helt selv hvor lang tid du ønsker å gi deg, eller hvor mange vaner du har lyst til å forbedre i løpet av året. Det følger med skjema for både 30 dager og 66 dager. Helt opp til deg! Om du trenger et spark bak for å drikke litt mer vann, spise mer regelmessig, legge deg tidsnok om kvelden, legge vekk mobilen, meditere eller sette av tid til deg selv eller noe som du synes er skikkelig gøy.

Studier viser også at helsegevinsten ved å få i seg minst 30 forskjellige planter i løpet av en uke øker helsegevinsten enormt! Ikke bare de samme 3-5 hver dag! Med denne trackeren blir du ikke bare motivert til å spise mer forskjellig frukt og grønnsaker, men også flere farger hver uke. 

De aller fleste (særlig kvinner) får heller ikke i seg nok av riktig protein, for bygge muskler, lage nok signalstoffer til hjernen eller enzymer som driver livsviktige funksjoner, så i trackeren finner du enkle forslag til sunne protein, og hvor mye du trenger som minimum i løpet av en uke. 

Det samme gjelder for sunt fett, siden fett er viktig for all cellefunksjon, for hjernefunksjon, for å lage effektiv energi og for å lage nok hormoner. Derfor finner du også gode forslag på hva slags og hvor mye fett du minst bør ha i deg i løpet av en vanlig uke, for å slippe søtsug og dårlig energi.

Bruk den gjerne som en morsom konkurranse i familien eller med en venn!

 

YES, dette trenger jeg!

Du vil også motta mail fra meg med Livsstilstrackeren, så du vet hvor du finner den for å skrive ut de sidene du ønsker. Se etter en epost fra [email protected] så den ikke havner i spam-mail.

Ekstra gøy er det hvis du vil være med å få motivasjon i eller motivere og inspirere andre som også vil gjøre noen gode endringer fremover, i Facebook gruppen min: Vi som spiser Regnbuen.

Der kan du også stille spørsmål å få litt hjelp underveis!